Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό απο τα σπυράκια στην πλάτη! Ειδικά όσο ο καιρός φτιάχνει και θέλεις να βάλεις τα εξώπλατα top σου!

Συγκεκριμένα τα σπυράκια στην πλάτη που πολύ απλά μας κάνουν να μην θέλουμε να την δείξουμε. Επειδή λοιπόν το καλοκαίρι πλησιάζει και είναι η εποχή που το συγκεκριμένο πρόβλημα εντείνεται, αποφασίσαμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να σου πούμε πως θα απαλλαγείς και θα προστατευτείς από τα σπυράκια άμεσα!

Τα σπυράκια στην πλάτη ναι μεν μπορεί να οφείλονται σε ορμονικά προβλήματα αλλά δεν φταίνε μόνο οι ορμόνες μας για την εμφάνισή τους. Ο ιδρώτας και το σμήγμα που παράγεται από το δέρμα είναι παράγοντες που προκαλούν σπυράκια συνεπώς το πρώτο βήμα είναι η καθαριότητα. Μπορεί να κάνεις συνέχεια μπάνιο αλλά το θέμα δεν είναι να μπαίνεις κάτω από το νερό και να σαπουνίζεσαι. Το θέμα είναι να σαπουνίζεσαι με τα σωστά προϊόντα! Για την περιοχή της πλάτης λοιπόν προτείνουμε να επιλέξεις ένα καθαριστικό με σαλυκιλικό οξύ που αποφράσσει τους πόρους και ένας αφρός καθαρισμού με 2% σαλυκιλικό οξύ είναι τέλειος!  Διάβασε ακόμη:

Ζουμερά οπίσθια με μια και μόνο άσκηση!

Spinning: οφέλη και αποτελέσματα