Για σένα που θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο στην ζωή σου, για σένα που νιώθεις έτοιμη να υποδεχτείς το καλοκαιράκι με αισιοδοξία και δυνατή φυσική κατάσταση, σου έχουμε τη λύση! Cardio Tennis! Η πρωτοποριακή και διασκεδαστική αυτή ιδέα έρχεται να μας ενθουσιάσει από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πλεονέκτημα.

 Και επειδή είναι κάτι καινούργιο πήραμε μία μίνι συνέντευξη από την αξιόλογη προπονήτρια αντισφαίρισης Αναστασία Φωκά για να μας λύσει όλες τις απορίες!

Τι είναι το Cardio Tennis και πώς το ενσωμάτωσες στον Όμιλο Αντισφαίρισης Πλεονέκτημα που προπονείς;

- Αναστασία: Το Cardio Tennis είναι ομαδική δραστηριότητα σε μορφή κυκλικής προπόνησης που συνδυάζει εκπαίδευση τένις με αερόβια προπόνηση, μυϊκή ενδυνάμωση και βελτίωση της νευρομυϊκής συναρμογής. Στο πρόγραμμα χρησιμοποιούνται σκάλες, μπάλες, βαράκια, λάστιχα, ρακέτες, και ασκήσεις με το βάρος του σώματος. Συνεπώς μπορείς να συνδυάσεις τένις και κάψιμο πολλών θερμίδων καθώς το μάθημα γίνεται σε γρήγορο ρυθμό!

Χρειάζεται να γνωρίζω τένις για να παρακολουθήσω ένα μάθημα Cardio Tennis;

- Αναστασία: Τα άτομα τα οποία δεν γνωρίζουν καθόλου το άθλημα του τένις, μπορούν να ενταχθούν σε 3-4 ταχύρυθμα μαθήματα εκμάθησης των βασικών χτυπημάτων, έτσι ώστε στη συνέχεια να παρακολουθήσουν το Cardio.

Πρέπει να διαθέτω και εξοπλισμό τένις;

- Αναστασία: Δεν χρειάζεται εξοπλισμός, τον παρέχουμε εμείς!

Απαιτεί μεγάλη αντοχή σωματικά, μπορούν να συμμετέχουν όλοι;

- Αναστασία: Το μάθημα μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις σωματικές αντοχές του καθενός, συνεπώς μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι!

Γιατί να προτιμήσω το Cardio Tennis από τα προγράμματα γυμναστηρίου;

- Αναστασία: Γιατί είναι κάτι τελείως διαφορετικό και πρωτότυπο από τα μέχρι τώρα προγράμματα! Πραγματοποιείται σε ανοιχτό χώρο, ενώνει το τένις με την γυμναστική και καλλιεργεί την ομαδικότητα των αθλούμενων μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Πως ανταποκρίνεται ο κόσμος που ήδη έχεις στο Cardio Tennis;

- Αναστασία: Τα άτομα που ξεκίνησαν μαζί μας το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή γιατί γυμνάζονται, μαθαίνουν τένις και πάνω από όλα ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ! Μέρα με τη μέρα έχουμε όλο και περισσότερες συμμετοχές, πρόσωπα με χαμόγελα και αισιοδοξία.               

Είναι ακριβό σαν Hobby;

- Αναστασία: Το κόστος είναι αρκετά χαμηλό!

Αναστασία, σε ευχαριστούμε πολύ !

- Αναστασία: Και εγώ σας ευχαριστώ πολύ και σας περιμένω όλους να δοκιμάσετε αυτή την όμορφη εμπειρία!

Όμιλος Αντισφαίρισης Πλεονέκτημα:

Αγία Τριάδα Πετρούπολης, Γήπεδα Γρηγορίου

 

https://www.facebook.com/pleonektima/

http://www.tennis-pleonektima.gr/

https://www.instagram.com/tennispetroupolis_pleonektima/  Διάβασε ακόμη:

Ζουμερά οπίσθια με μια και μόνο άσκηση!

Spinning: οφέλη και αποτελέσματα