Μπορεί η φύση να μην ήταν πολύ γενναιόδωρη μαζί σου γι'αυτό σου έχουμε μερικά έξυπνα tips για να κάνεις το στήθος σου να μοιάζει μεγαλύτερο!

Push Up.

Τα σουτιέν πρέπει να είναι ακριβώς το νούμερό σου για να σου δώσουν την υποστήριξη που χρειάζεται. Ζήτησε βοήθεια από την πωλήτρια για το σουτιέν που θα σου κάνει γιατί το πιο πιθανό είναι να φοράς και εσύ λάθος νούμερο. Το καλύτερο σουτιέν είναι τα push up γιατί έχουν ένα μικρό μαξιλαράκι στο κάτω μέρος με αποτέλεσμα να ανασηκώνουν το στήθος. Μέχρι και εγώ που δεν έχω πάρα πολύ ανάγκη αυτά φοράω γιατί μου αρέσει το αποτέλεσμα…

Τα ρούχα.

Φόρεσε μπλούζες ή wrap φορέματα που έχουν βαθύ κόψιμο και κολακεύουν το στήθος. Το χειρότερο που μπορείς να βάλεις είναι κάτι σε στράπλες. Το κόψιμο δεν βοηθάει καθόλου να φανεί το στήθος με αποτέλεσμα να φαίνεται εκείνο το σημείο τελείως πλάκα.

Μακιγιάζ.

Δεν εννοώ στο πρόσωπο… Υπάρχει τρόπος με το μακιγιάζ να φαίνεται το στήθος σου πιο γεμάτο. Με ένα bronzer σχημάτισε 2 ημικύκλιους πάνω από το στήθος μέχρι και ανάμεσα και μετά με ένα πινέλο άπλωσέ το καλά ώστε να φανεί μόνο σαν σκιά. Η σκιά αυτή δίνει βάθος και με αποτέλεσμα την ψευδαίσθηση πιο γεμάτου στήθους.

Μικρή μέση, μεγάλο στήθος.

Κάνοντας την μέση μικρότερη, το στήθος φαίνεται αμέσως μεγαλύτερο. Φόρεσε ψιλόμεσα παντελόνια και φούστες ή φορέματα που σφίγγουν στη μέση κατά προτίμηση και με μεγάλο ντεκολντέ.  Διάβασε ακόμη:

Ζουμερά οπίσθια με μια και μόνο άσκηση!

Spinning: οφέλη και αποτελέσματα