Η ακαδημία μόδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΑΘΗΝΑΣ εγκαινιάζει μια ακόμη σπουδαία συνεργασία! Ο λόγος για την συνεργασία με το μεγαλύτερο Fashion Portal στην Ελλάδα, το fashionfreaks.gr!

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας,  ο τομέας της μόδας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και το Fashionfreaks.gr  συνδιοργανώνουν ένα ξεχωριστό σεμινάριο με σκοπό να μας εισάγουν στον κόσμο του Digital Fashion Marketing με την χρήση των Social Media.

Το σεμινάριο με θέμα: «Intro to Digital Fashion MarketingHow to make the best of Social Media!’ by FaShion Factory - Powered by FaShionFReaks» θα πραγματοποιηθεί αυτή την Δευτέρα 15 Μαΐου και ώρα  14:00 – 15:30, στο Αμφιθέατρο του 5ου  Ορόφου!

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Γιάννης Φούντης . Ο κ. Φούντης είναι ο ιδρυτής του FaShionFReaks και του FaShion Factory ως Luxury Digital Marketing Expert,  με εμπειρία σχεδόν 10 χρόνια στα social media και το marketing. Ομιλητής σε διάφορα events για το συγκεκριμένο θέμα, σύμβουλος διαφημιστικών εταιριών και fashion brands , ιδρυτικό στέλεχος του Fashion Revolution στην Ελλάδα, με μεγάλη πείρα σε new media.

To FaShionFReaks.gr και το τεχνολογικό ‘παιδί’ του, το FaShion Factory, εδώ και  χρόνια προσφέρουν θεωρητικά και πρακτικά το απόλυτο know how σε νέους και όχι μόνο ανθρώπους σχετικά με τις ανάγκες  της βιομηχανίας της μόδας σήμερα.  Το σεμινάριο απευθείνεται σε όσους άσχολούνται με το χώρο της μόδας και είναι μια εισαγωγή στον χώρο των social media για το συγκεκριμένο χώρο!  Αν έχετε δικό σας brand, eshop, είσαστε designer, fashion blogger ή έχετε να κάνετε με το χώρο της μόδας και της ομορφιάς, δεν πρέπει να το χάσετε!  Διάβασε ακόμη:

Αυτές είναι οι πιο παράξενες τσάντες που έχεις δει ποτέ!

Βρήκαμε τις πιο Πρωτότυπες Αποκριάτικες Στολές!