Συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα τα δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια που διοργανώνει το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο πλαίσιο των DeltaTraining Days, για όλους εκείνους που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους επάνω στο αντικείμενο τους!

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 22 Μαίου και ώρα 17.00, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα: «Μαθαίνουμε πως να βγάζουμε τέλειες φωτογραφίες με το κινητό μας, φωτογραφία & social media». Tο εν λόγω σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες φωτογράφους, marketing managers αλλά και άτομα που ασχολούνται ερασιτεχνικά με την φωτογραφία και τα social media! Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Ιωάννης Βαρούτης, φωτογράφος και καθηγητής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Την  Πέμπτη 25 Μαίου και ώρα 11.00, θα διεξαχθεί σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με εισηγητή τον υπέθυνο του γραφείου τύπου της ΑΕΚ, Κ. Ιωάννη Μπίλιο. Το σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες δημοσιογράφους, αθλητικογράφους, σπουδαστές του τομέα των media αλλά  ενδιαφερόμενους, έχει σκοπό να μυήσει το κοινό στο κομμάτι της δημοσιογραφίας, τις τεχνικές αλλά και την ανάπτυξη ένος επικοινωνιακού προφίλ!

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους, για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλείτε στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο τηλέφωνο 210 8225983.  Διάβασε ακόμη:

10 επαγγέλματα που οι γυναίκες κάνουν καλύτερα από τους άνδρες

Σε ενδιαφέρει: Νέες θέσεις εργασίας στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος