Λατρεύεις και εσυ όπως και εμείς τα γεμιστά; Τότε θα λατρέψεις αυτή την παν-άλαφρη και δροσιστική εκδοχή τους!

ΥΛΙΚΑ

  • 4-5 μεγάλες ντομάτες
  • 300 γρ. τόνο σε νερό
  • 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Total 0%
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2-3 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Στραγγίζουμε τον τόνο, προσθέτουμε 2 κουταλιές λάδι και τον ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τον άνηθο. Ανακατεύουμε πάλι καλά και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
  2. Πλένουμε τις ντομάτες, ανοίγουμε γύρω γύρω με ένα κοφτερό μαχαίρι και βγάζουμε το καπάκι.
  3. Αδειάζουμε το εσωτερικό με προσοχή και τις αφήνουμε ανάποδα να στραγγίσουν.
  4. Γεμίζουμε τις ντομάτες με το μείγμα και κλείνουμε το καπάκι τους.
  5. Τις αφήνουμε λίγο στο ψυγείο πριν τις σερβίρουμε.

 

Πηγή: http://greece.fage/



  Διάβασε ακόμη:

Η πιο εύκολη και νόστιμη λουκανικόπιτα σε χρόνο ντε-τε!

Μυρωδάτο και αφράτο κέικ μήλου!