Λατρεύεις και εσυ όπως και εμείς τα γεμιστά; Τότε θα λατρέψεις αυτή την παν-άλαφρη και δροσιστική εκδοχή τους!
ΥΛΙΚΑ
- 4-5 μεγάλες ντομάτες
- 300 γρ. τόνο σε νερό
- 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό Total 0%
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2-3 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Στραγγίζουμε τον τόνο, προσθέτουμε 2 κουταλιές λάδι και τον ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τον άνηθο. Ανακατεύουμε πάλι καλά και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
- Πλένουμε τις ντομάτες, ανοίγουμε γύρω γύρω με ένα κοφτερό μαχαίρι και βγάζουμε το καπάκι.
- Αδειάζουμε το εσωτερικό με προσοχή και τις αφήνουμε ανάποδα να στραγγίσουν.
- Γεμίζουμε τις ντομάτες με το μείγμα και κλείνουμε το καπάκι τους.
- Τις αφήνουμε λίγο στο ψυγείο πριν τις σερβίρουμε.
Πηγή: http://greece.fage/
Διάβασε ακόμη: