Οι ζέστες έχουν αρχίσει επικίνδυνα...και που να σφίξουν κιόλας! Για αυτό λοιπόν σου έχουμε 4 παραλίες κοντά στην Αθήνα, εύκολα προσβάσιμες και το κυριότερο χωρίς είσοδο! Τα κουβαδάκια μας λοιπόν, τα μπρατσάκια μας και βουρ!

1. Ερωτοσπηλιά, Πόρτο Ράφτη

Η παραλία αυτή απέχει από το κέντρο της Αθήνας: 43,3 χλμ., περίπου δηλαδή 52 λεπτά με το αυτοκίνητο. Στα θετικά έχουμε να προσθέσουμε ότι δεν έχει είσοδο. Θα βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες καθώς και δέντρα να αράξετε μόνοι σας κάτω από τη σκιά τους!

 

2. Κακιά Θάλασσα, Κερατέα

Το λαχείο είναι στην Κερατέα φίλη μου, το ίδιο και η παραλιάρα αυτή που απέχει από το κέντρο της Αθήνας απόσταση 52 χλμ. Να υπολογίσεις περί τη 1 ώρα με το αυτοκίνητο. Επίσης χωρίς είσοδο, με τις ομπρέλες της, τις ξαπλώστρες τις και τα όλα της! 

3. Μαύρο Λιθάρι, Ανάβυσσος

Το αγαπημένο Μάυρο Λιθάρι απέχει από το κέντρο της Αθήνας: 39.6 χλμ, περίπου 50 λεπτά με 1 ώρα δηλαδή. Αξίζει γιατί δεν έχει είσοδο, έχει μεγάλη παραλία και θα βρεις να κάτσεις σίγουρα, τίμια μπιτσόμπαρα που δεν χρεώνουν ξαπλώστρα (τουλάχιστον στα περισσότερα) και ωραίο καφέ! Στα θετικά να προσθέσουμε ότι σε απόσταση περίπου ενός τετάρτου βρίσκονται τα Καλύβια Θωρικού με τις ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ τους χασαποταβέρνες!

4. Λεγραινά(ΚΑΠΕ), Σούνιο

Η απόσταση της παραλίας αυτής από το κέντρο της Αθήνας είναι περίπου 62 χλμ., 1 ώρα και 15 λεπτά με το αυτοκίνητο. Ούτε είσοδο, ούτε ξαπλώστρα και τα σπάει! Απλά!

   Διάβασε ακόμη:

Η μαγεία των Χριστουγέννων στην Πολωνία!

Σκύρος δαγκωτό!