Ζώδιο; Καρκίνος...Δεν μπόρεσες να του/της αντισταθείς...Λογικό!

     ​​​​​​​1. Ζώδιο του νερού σημαίνει σεξ

Σαν το πρώτο ζώδιο του στοιχείου του Νερού που είναι ο Καρκίνος έρχεται σε πακέτο με μια ζωηρή (να το πούμε), πρόστυχη (θα λέγαμε καλύτερα) ΑΛΛΑ καλά κρυμμένη φαντασία. Την φαντασία αυτή όμως μπορεί να την ξεδιπλώσει μόνο και μόνο με εκείνον που θα τον κάνει να νοιώσει ασφάλεια.

  1. Love is everywhere

O καρκίνος ζει και αναπνέει για την αληθινή αγάπη! Για τις πεταλούδες στο στομάχι, για την αγκαλιά εκείνη που θα τον κάνει να λιώσει. Όχι για κάτι εφήμερο. Θα παλέψει, παλεύει κάθε μέρα για αυτόν η εκείνη που χτυπάει η καρδιά του. Και είναι και οι ίδιοι λόγοι που ένας καρκίνος πληγώνεται βαθιά και τότε γίνεται οργισμένος και εκδικητικός.

  1. Μωρέ είναι ευαίσθητος!

Ναι είναι. Όχι σε όλους, όχι για όλους. Παρόλα αυτά δεν φαντάζεται κόσμους με ιπτάμενα αρκουδάκια να σερβίρουν αγκαλίτσες. Είναι ευαίσθητος και όχι ευάλωτος και λίγοι στη ζωή του θα έχουν όχι την τύχη αλλά την τιμή να δουν την πλευρά αυτή.

  1. Σε καταλαβαίνει

Ω ναι. Η μαγική αυτή λέξη που ψάχνουμε, το μαγικό δέσιμο που ενώνει δύο ανθρώπους και αυτό είναι: «το έταιρόν μου ήμισυ να με καταλαβαίνει». Ο καρκίνος θα είναι εκεί, να καταλάβει τη χαρά σου, τον ενθουσιασμό σου, τα νεύρα σου και να ακόμα, ακόμα να δείξει κατανόηση στην οργή σου.

  1. Οικογένεια πάνω από όλα

Για να μην παρεξηγηθούμε δεν εννοούμε το τρίπτυχο Πατρίς - Θρησκεία – Οικογένεια. Μπορεί να ισχύει ενίοτε αλλά αυτό που εννοούνε είναι ότι αν ο καρκίνος σε βάλει στην καρδιά του τότε για αυτόν είσαι το αδερφάκι του, ο άνθρωπός του. Θα σε θεωρεί οικογένεια και δεν θα σε αφήσει ποτέ μα ποτέ στην απέξω!

  1. Περιποίηση

Ο καρκίνος είναι ψυχάρα. Δεν θα σε προσβάλει στο λέμε εγγυημένα. Δεν θα προκαλέσει για κανένα λόγο τη στεναχώρια σου. Θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να περάσεις καλά. Το μόνο που «ζητάει» ως αντάλλαγμα είναι να του παρέχεις την ασφάλεια για την οποία επέλεξε να σε βάλει στη ζωή του.

  1. Είναι εκεί για να δίνει

Δεν είναι θύμα φίλη μου. Είναι εκεί για εσένα και έχει διαφορά. Του χτύπησες ένα καμπανάκι, μην το εκμεταλλευθείς. Θα είναι η αρχή του τέλους.

      7+1 Αντοχή

Πάρτο όπως θες. Μιλάμε για αντοχές σε όλους τους τομείς, if you know what I mean!  Διάβασε ακόμη:

Τι θα μας φέρει αστρολογικά ο Οκτώβριος;

Αυτά τα ζώδια έχουν την απόλυτη χημεία στο κρεβάτι!