Οι ρομαντικές της παρέας έχουμε κάνει ήδη pin στο pinterest το νυφικό των ονείρων μας. Οι δεσμευμένες της παρέας και ιδιαίτερα αυτές που βρισκόμαστε στα συν, πλην 30 έχουμε σκεφτεί πως ίσως στα επόμενα γενέθλιά μας βρεθούμε σε μετωπική επαφή με κάποιο μονόπετρο. Και εντάξει, αν δεν το περιμένουμε τότε, η υποψία για την ημέρα των ερωτευμένων (δόξα και τιμή στον Άγιο Βαλεντίνο) είναι μεγάλη.

Αν ο σύντροφός σου διαβάζει έρευνες ή ακολουθεί τα trends, τότε βάλε Χ στις παραπάνω ημερομηνίες. Αν δεν είναι απρόβλεπτος, σύμφωνα με μία πρόσφατη έρευνα που έλαβε μέρος στη Μεγάλη Βρετανία, οι περισσότερες προτάσεις γάμου γίνονται ανήμερα των Χριστουγέννων. Τα περισσότερα μονόπετρα δίνονται με φόντο τα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Το 33% των προτάσεων γάμου πραγματοποιείται ανήμερα των Χριστουγέννων, το 22% ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και το 18% την Πρωτοχρονιά.

Στην ίδια έρευνα (προς ενημέρωσή σου πάντα), το 51% των αντρών δήλωσαν πως προτιμούν τον παραδοσιακό τρόπο (aka θα ήθελες να με παντρευτείς) ενώ το 11% δεν είναι αρνητικό σε μία hi tech/ social media πρόταση.

Πηγή: queen.gr

   Διάβασε ακόμη:

Πρώτη φορά μανούλα; Τι πρέπει να έχεις μαζί σου στο μαιευτήριο

Άκου την έρευνα: Αυτή είναι η κατάλληλη ηλικία για γάμο!