Το έχουμε δει σε διάδημα μοντέλα, το είδαμε και σε κορίτσια της διπλανής πόρτας. Ο λόγος για το βαμμένο φρύδι. Εϊναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή για να τονίσεις το βλέμα σου και να σαγηνέψεις τα πλήθη. Σου έρχεται στο μυαλό η Cara Delevigne και λες έτσι πρέπει να γίνει η δουλειά, ένα βαρύ μαύρο φρύδι είναι αυτό που θα κάνει την αλλαγή πάνω μου και ας έχω χλωμό δέρμα και μαλλιά ξανθό πλατίνα. Ώπα! Στοπ! Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα...

Μύθος 1: Ό,τι χρώμα μαλλιά και να έχω πρέπει να βάψω τα φρύδια μου μαύρα, έτσι θα πετύχω έντονο βλέμα.

Όχι, θα πετύχεις να κοιτάζεις τον καθρέφτη και να αγριεύεσαι. Εννίοτε το αποτέλεσμα μπορεί να φαντάζει αστείο. Μην υπερβάλεις. Άσε που μετά θα πρέπει κάθε μέρα να βάφεσαι ακόμα για έναν γρήγορο καφέ να βγεις απλώς και μόνο γιατί προσωπό σου θα φαντάζει παράξενο.

Μύθος 2: Ό,τι χρώμα μαλλιά και να έχω πρέπει να βάψω τα φρύδια μου στο ίδιο χρώμα.

Όχι. Δες γιατί αριστερά της φωτογραφίας

Παίξε με έναν έως δύο τόνους πιό σκούρα φρύδια για να τονίσεις τα μάτια σου. Δεν θες το αποτέλεσμα να μοιάζει σαν να θες να εξαφανίσεις του βολβούς των ματιών σου από το χάρτη. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάς πως ο χρωματισμός των φρυδιών σου πρέπει εκτός από τα μαλλιά σου να ταιριάζει και με την επιδερμίδα σου.

Μύθος 3:  Δεν βάφω τα φρύδια μου γιατί το δοκίμασα μία φορά και ξεθωριάζουν μετά από λίγο.

Άντε; Ξεθωριάζει η βαφή; Δηλαδή στα μαλλιά δεν ξεθωριάζει; Ή μήπως δεν το ήξερες από την αρχή; Μήπως θα διαρκούσε για πάντα; Δυστυχώς ή ευτυχώς αν πάρεις την απόφαση να βάψεις μαλλιά ή φρύδια  ή και τα δύο μαζί, αν θές να δέιχνουν περιποιημένα πρέπει να τους δίνεις την ανάλογη περιποίηση. Αν δεν σε νοιάζει οκ, αλλά δεν φταίει η βαφή που ξεθωριάζει. Επίσης μπορείς πάντα να παίξεις με μολύβι φρυδιών και όχι μόνιμη βαφή.

Μύθος 4: Θα ήθελα να τα βάψω αλλά δεν ξέρω πως.

Εν έτει 2017 δεν υπάρχει δεν ξέρω. Το internet είναι εδώ ενωμένο δυνατό! Αν δεν σε βολεύουν τα tutorials γιατί δεν δοκιμάζεται πάνω σου το προϊόν, μπορείς να πας σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα καλλυντικών και να ζητήσεις από την υπάλληλο να σου βάψει τα φρύδια, αρκεί να κρατάς ένα καθρέφτη καθόλη τη διάρκεια του μακιγιάζ. Γύρνα σπίτι και αντέγραψε όλες τις κινήσεις, μετά από μια δυό φορές θα έχεις γίνει εξπέρ!

Εάν πάλι σε βολεύουν τα tutorials δοκίμασε τις πάρακάτω κινήσεις:

   Διάβασε ακόμη:

Αυτό είναι το πρωινό μακιγιάζ που λατρεύουν οι άντρες!

Οι 5 καλύτερες μάσκαρα που δοκιμάσαμε για τα μάτια σου μόνο!