Ο οίκος Gucci είναι ίσως ο πιο δημοφιλής οίκος της pop κουλτούρας και όχι τυχαία. Μπορεί η υψηλή ραπτική να απευθύνεται σε λίγους, όμως το brand έχει συνδεθεί με μια αισθητική και μια ποιότητα που πολλοί γνωρίζουν. Δεν είναι, λοιπόν, περίεργο που το επόμενο βήμα του οίκου ήταν να έρθει πιο κοντά στην κουλτούρα των social media και να ασχοληθεί με το αγαπημένο της θέμα, το φαγητό!

Στο νέο εστιατόριο Gucci Osteria που βρίσκεται στο Gucci Garden στην Φλωρεντία, το concept store του οίκου που περιλαμβάνει 6 δωμάτια-καταστήματα, μπορείτε να βγάλετε όσες #food φωτογραφίες θέλετε για το Instagram, αφού θα βρείτε τα πιο chic πιάτα της γαστρονομίας.

 gucci4

Ο βραβευμένος με τρία Michelen chef, Massimo Bottura, σερβίρει ένα μενού που συνδέει την υψηλή γαστρονομία με την υψηλή ραπτική.

gucci1

Στα πιο δημοφιλή βρίσκονται τα Gucci tortellini, ο Gucci cappuccino, Gucci αστακός, Gucci ψωμάκια με χοιρινό, βαλσάμικο και μίσο αλλά και το Gucci σπανάκι!

gucci2

Σύμφωνα με τον οίκο Gucci, το εστιατόριο θα σερβίρει ένα μενού με ιταλικά πιάτα εμπνευσμένα από τα ταξίδια του Bottura. Εκτός από τα κλασικά ιταλικά πιάτα θα βρείτε νόστιμες παραλλαγές και επιλογές για την πιο σικάτη all-day dining εμπειρία! 

   Διάβασε ακόμη:

Ξέρουμε που θα φας το καλύτερο pancake της Αθήνας!

Brunch @ Momo, στην Καλλιθέα!