Το πρώτο, εντυπωσιακό καφέ των Tiffany's & Co μόλις άνοιξε τις πόρτες του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, μέσα στο πολυκατάστημα Harrods. Το νέο εστιατόριο προσφέρει πρωινό, απογευματινό τσάι και δείπνο, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 39 λίρες το άτομο για το καθορισμένο μενού, σε έναν χώρο με εντυπωσιακή διακόσμηση που θυμίζει πολύ εκείνη του διάσημου Blue Box Cafe στο διάσημο πολυκατάστημα Tiffany στη Νέα Υόρκη.

Παράλληλα, οι εσωτερικοί χώροι είναι ένας φόρος τιμής στην κληρονομιά του διάσημου οίκου, με εντυπωσιακά στοιχεία από πέτρα αμμαζονίτη και ζωγραφισμένα στο χέρι, μοτίβα χλωρίδας και πανίδας. Όλα αυτά έρχονται σε συνδυασμό με πανέμορφα πορσελάνινα σερβίτσια στους τόνους του λευκού και του γαλάζου, κρυστάλλινα ποτήρια και λινές πετσέτες. 

Οι επισκέπτες θα ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία, περιτριγυρισμένοι από κοσμήματα Tiffany, καθώς απολαμβάνουν το γεύμα τους, φτιαγμένο με υψηλής ποιότητας, τοπικά υλικά. Το μενού είναι εκλεπτυσμένο και προσφέρεται πρωινό, απογευματινό τσάι και δείπνο ενώ μεταξύ των πιο αξιομνημόνευτων πιάτων, που σερβίρονται σε κινέζικη πορσελάνη, είναι το «The Central Park Salad«, το «Big Apple» και το «The Box Cake».  

 

 

 

Πηγή: Woman Toc  Διάβασε ακόμη:

Ξέρουμε που θα φας το καλύτερο pancake της Αθήνας!

Brunch @ Momo, στην Καλλιθέα!