Αν είσαι από αυτούς που λατρεύουν να δοκιμάζουν διαφορετικές εξωτικές γεύσεις, θα το έχεις επισκεφθεί σίγουρα μια φορά!

Αν πάλι λατρεύεις τα πολύ καυτερά δε νομίζουμε καθώς στο Pink Elephant θα δοκιμάσεις ινδικές γεύσεις σε μια πιο "εξευγενισμένη μορφή" με το "hot" να κινείται σε φυσικολογικά Levels!

Για την γνώση, το Pink Elephant είναι ένα λιλιπούτειο ινδικό εστιατόριο που άνοιξε το 2011 στο Χαλάνδρι ενώ από το 2017 λειτουργεί και δεύτερο κατάστημα στο κέντρο στο Κολωνάκι.

Με μια επίσκεψη (ή και παραπάνω) δώσε στον ουριανίσκο σου την ευκαιρία να γευτεί δεκάδες μαρινάδες και σάλτσες με φρέσκα υλικά, σπάνια μπαχαρικά και εξωτικά φρούτα.

Για γεύσεις όπως οι ινδικές πίτες και τα πιάτα με κρεατικά χρησιμοποιείται tandoor, ο παραδοσιακός ινδικός πήλινος φούρνος με κάρβουνα. Για όσους δεν έχετε μυηθεί  σε αυτή την πολύπλευρη κουζίνα, στον κατάλογο του εστιατορίου δε θα βρείτε μόνο τα παραδοσιακά ινδικά καυτερά πιάτα αλλά και άλλες κρεμώδεις, φρουτώδεις και δροσερές γεύσεις.

Προτείνουμε να δοκιμάσεις οπωσδήποτε Chicken Tikka Masala, σε άλλα λόγια κοτόπουλο με  κόκκινη σάλτσα ντομάτας, αμύγδαλου και κρεμμυδιού, παραδοσιακές πίτες με πατάτα, κρεμμύδι ή σκόρδο ενώ θα γλύφεις τα δάχτυλα σου με τα ψητά στο πήλινο φούρνο αρωματισμένα με διάφορα μπαχαρικά!

Σου ανοίξαμε την όρεξη; Το Pink Elephant διαθέτει και υπηρεσία Delivery!

Kατάστημα Χαλανδρίου

  • Σωκράτους 4α Χαλάνδρι, 15232
  • 210 6814 600 - 210 6814 603

Κατάστημα κέντρου Αθηνών

  • Δερβενίων 4α Αθήνα, 10680
  • 210 363278

 

   Διάβασε ακόμη:

Ξέρουμε που θα φας το καλύτερο pancake της Αθήνας!

Brunch @ Momo, στην Καλλιθέα!