Το σεξ κατά τη διάρκεια της πανδημίας επιτρέπεται αλλά θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στις κινήσεις σου για να παραμείνεις υγιής. Διάβασε τις παρακάτω συμβουλές για να μην την πατήσεις και αρρωστήσεις.

#1. Αν θέλεις να είσαι 100% σίγουρη ότι δεν θα κολλήσεις τότε δεν θα πρέπει να κάνεις σεξ, ούτε να ανταλάσσεις φιλιά με κανέναν. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν είσαι παντρεμένη και μένεις στο ίδιο σπίτι θα πρέπει να αποφεύγεις το σεξ, εκτός αν κανένας από τους δυο σας δεν βγαίνει για κανένα λόγο από το σπίτι.

#2. O Dr. Alex George μιλώντας στο Esquire.gr είπε πως το σεξ όταν είσαι σε μόνιμη σχέση και συζείς επιτρέπεται αρκεί να μην έχει κανένας από τους δύο σας συμπτώματα. Αν υπάρχουν συμπτώματα θα πρέπει να τηρείται η απόσταση των 2 μέτρων και η χρήση μάσκας.

#3. Τα one night stands και οι περιστασιακές σχέσεις κρύβουν πολύ μεγάλο κίνδυνο και θα πρέπει να αποφεύγονται.

#4. Το προφυλακτικό μπορεί να προστατέψει μέχρι ένα σημείο αλλά να γίνει σεξ χωρίς φιλιά και χωρίς πολλά αγγίγματα είναι δύσκολο.

#5. Απέφυγε τα φιλιά με άτομα που θεωρείς ότι ίσως νοσούν. Αν όμως φίλησες κάποιον που θεωρείς ότι θα μπορούσε να νοσεί καλό θα ήταν να μπεις από μονη σου σε καραντίνα για 14 μέρες. Έτσι θα προστατέψεις τον εαυτό σου αλλά και τους γύρω σου, και ιδιαίτερα τις ευπαθείς ομάδες.

 

Κάνε υπομονή και προσπάθησε να βρεις άλλους τρόπους να περνάς όμορφα, τρόπους που θα σε κρατήσουν υγιή μέχρι να τελειώσει η πανδημία και να μην υπάρχουν πλέον κρούσματα.

Πηγή: Faysbook.gr  Διάβασε ακόμη:

Tips για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου!

Τα στάδια που περνάς όταν έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ