Πριν ξεκινήσω να σας περιγράφω πως ήταν εκείνη η ημέρα, θέλω να σας γυρίσω πρώτα πίσω στο 1997...

Εκείνη η χρονιά που βγήκε στους κινηματογράφους ο Τιτανικός και εκείνη η χρονιά που γύρισα σπίτι μετά την προβολή της ταινίας και είπα στην μητέρα μου αποφασισμένη πως η οικογένεια μου είναι ο Leonardo Di Caprio κι αν μου έλεγε να εξαφανιστούμε μαζί θα πήγαινα χωρίς δισταγμό ( ήμουν 8 χρονών). Επίσης εκείνη τη χρονιά η Ρούλα Κορομηλά είπε στην εκπομπή της πως έρχεται στο αεροδρόμιο και ούρλιαζα με την μπλούζα του Leo και τη βιντεοκασέτα στα χέρια στη μαμά μου να με πάει να τον γνωρίσω. Κάτι που δεν έγινε ποτέ καθώς η Ρούλα μας παραπλάνησε…

Και ερχόμαστε τώρα στο 2019, όπου η μοίρα μετά από 22 χρόνια θέλησε να γνωρίσω τον Leo! Ήταν 28 Σεπτεμβρίου του 2019 στη Νέα Υόρκη στο Central Park, ώρα 20.15. Άκουσα ένα Hello New York μετά από ουρλιαχτά μπροστά από την σκηνή του Global Citizen Festival, και εκεί ήταν μπροστά μου στα 5 μέτρα! Τι έκανα θα αναρωτιέστε; Ούρλιαζα μπροστά του χωρίς σταματημό και εκείνος με κοίταγε απορημένος, καθώς ήταν η στιγμή λίγο πριν ανέβει στην σκηνή και δεν το είχαν ανακαλύψει ακόμα οι υπόλοιποι. Καθώς ούρλιαζα σκεφτόμουν πόσο χαζή πιστεύει ότι είσαι που κάθεσαι και ουρλιάζεις μπροστά του και δεν λες τίποτα…συνήλθα μετά από κάποια δευτερόλεπτα και καθώς έκλεινε η φωνή μου, μου χαμογέλασε του χαμογέλασα και ανέβηκε στην σκηνή για να ροκάρει για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της και γιατί είναι τώρα η ώρα να δράσουμε όλοι.

Εάν θέλεις και εσύ να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό για το μουσικό φεστιβάλ του Global Citizen του 2020 για να ακούσεις από κοντά τους πιο διάσημους τραγουδιστές δεν έχεις παρά να μπεις στο site του Global Citizen , να δράσεις με διάφορα Actions και να πάρεις μέρος σε διαγωνισμούς μέσα από τα rewards σε διάφορες συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

Το Global Citizen είναι μια μη κερδοσκοπική κοινότητα ανθρώπων σαν εσάς. Άνθρωποι που θέλουν να μάθουν και να αναλάβουν δράση σχετικά με τις μεγαλύτερες προκλήσεις του κόσμου όπως είναι η εξάλειψη της φτώχειας, να υπάρχουν ίσες ευκαιρίες για τις γυναίκες και για την κοινότητα LGBTI, σε έναν κόσμο χωρίς προκαταλήψεις και διακρίσεις, αγώνα για την κλιματική κρίση και άλλα πολλά!

www.globalcitizen.org

 

 

   Διάβασε ακόμη:

Café de Flore: Μια ιστορία αγάπης που κρατάει για πάντα!

Έξι ταινίες μόδας που πρέπει να δεις και δεν είναι το Sex and The city