Έχετε γίνει experts στο μανικιούρ. Εξασκηθήκατε όσο μείνατε σπίτι και τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμη και τα αγαπημένα σας nail arts. Ξεκινήσατε από το απλό βερνίκι σε όλη την επιφάνεια των νυχιών και συνεχίσατε με το french manicure που παραμένει μεγάλη τάση.

Υιοθετήσατε το polka dots nail look που επίσης είναι η μεγάλη σας αδυναμία και τώρα θέλετε κάτι πιο δύσκολο αφού τα συγκεκριμένα τα κάνετε με κλειστά μάτια πλέον.

Εμείς είμαστε εδώ πάντα με τις καλύτερες ιδέες αλλά και τις τάσεις που θα δείτε πολύ τους επόμενους μήνες. Αν θέλετε λοιπόν να συνεχίσετε να κάνετε μόνες το μανικιούρ σας στο σπίτι σας έχουμε απίθανες προτάσεις. Κατάλληλες τόσο για κοντά όσο και για μακριά νύχια.

Μαργαρίτες: Το φετινό καλοκαίρι θα κάνουν θραύση. Μπορείτε εύκολα να τις ζωγραφίσετε μόνες σας ή με stickers που είναι επίσης μεγάλη τάση.

 

Rainbow: Χαρούμενο, πολύχρωμο και πανεύκολο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τα αγαπημένα σας βερνίκια νυχιών.

 

Tips σε ροδακινί αποχρώσεις: Δύο διαφορετικοί τόνοι του υπέροχου χρώματος σε ένα τέλειο french manicure. Απλό και ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος.

 

Ροζ: Όχι μία μόνο απόχρωση αλλά όλες οι αγαπημένες σας. Ξεκινήστε από την πιο απαλή που θα απλώσετε στον αντίχειρα και καταλήξτε στην πιο σκούρα.

 

 

Λευκό και ασύμμετρο: Είναι το χρώμα του Καλοκαιριού που αναδεικνύει το μαύρισμα με τον καλύτερο τρόπο.

 

Αστέρια: Λευκά σε διάφανη βάση.

 

Dots: Μικρές τελείες σε μπλε αποχρώσεις. Είναι το χρώμα της χρονιάς και του Καλοκαιριού.

Πηγή: Faysbook.gr  Διάβασε ακόμη:

Αντιμετώπισε τους μύκητες στα νύχια σου με φυσικό τρόπο

Καλωσορίζουμε την άνοιξη στα νύχια μας με super σχέδια!