Μετά την πρώτη του συγγραφική επιτυχία, ο Μιχάλης Χορευτάκης, είναι και πάλι κοντά μας με νέο βιβλίο!

Δεν πέρασαν πολλοί μήνες από τις "Βελουδένιες" που λατρέψαμε να χανόμαστε στις σελίδες τους και μόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο με τίτλο "Βράδια μοναχικά, χωρίς άστρα", από τις εκδόσεις "24 Γράμματα".

Η ιστορία...

Μια γυναίκα εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου. Ένας νεαρός ντελιβεράς, που αγωνίζεται να επιβιώσει. Δύο φίλοι, ενωμένοι στα καλά και στα δύσκολα. Μία ηλικιωμένη, που περιμένει το εγγόνι της στο χωριό.  Όλοι τους πιασμένοι στα δίχτυα μίας νέας καθημερινότητας, αυτής της πανδημίας.

Τα “Βράδια μοναχικά, χωρίς άστρα” αποτελούν μία σπαρακτική αφήγηση για τις ημέρες της πανδημίας, και τον καθημερινό αγώνα του ανθρώπου, με ένα και μοναδικό πρόσημο: την - αληθινή και άσβεστη - δίψα για ζωή. Ένα βιβλίο που φέρνει δάκρυα στα μάτια, ένα ανάγνωσμα που δεν πρέπει να χάσεις!

Η περίοδος της καραντίνας λειτούργησε ως πηγή έμπνευσης για τον δημοσιογράφο-συγγραφέα, που εκμεταλλεύτηκε τις ημέρες του εγκλεισμού για να δημιουργήσει ένα ακόμα μοναδικό βιβλίο για τη συλλογή του αλλά και τη δική μας!

Είμαστε σίγουροι πως θα το λατρέψεις από τις πρώτες γραμμές και θα γίνει η απόλυτη συντροφιά σου τα καλοκαιρινά απογεύματα και βράδια!

Απόκτησέ το εδώ

 

 

   Διάβασε ακόμη:

Αθηνά Κόρδα: A black (& white) magic woman!

Βαρβάρα Λάρμου: Και ο θεός έπλασε την (απόλυτη) γυναίκα…