Θα το βρεις στο κέντρο της Αθήνας. Ναι, λίγο μετά τα ψώνια σου ή την Κυριακάτικη βόλτα σου στο Μοναστηράκι. Ένα μικρό - ολόσωστο minimal μπιζουδάκι! 

Είναι το Ellyz Athens κι εμείς οι γυναίκες το λατρέψαμε γιατί όλα εκεί είναι "ροζ",  είναι100% ινσταγκραμικό, αα και φυσικά, σερβίρει μυρωδάτο καφέ, λαχταριστές γλυκιές λιχουδιές, πλούσιο brunch και super cocktails! (Τι άλλο θέλεις;;;!!)

To Ellyz Athens, όπως προδίδει και το όνομα του, είναι ένας παραμυθένιος κόσμος . Μάλιστα, για την αρχαία μυθολογία τα Ηλύσια Πεδία ήταν ο τόπος της απόλυτης ευτυχίας, ένας παράδεισος! Ανταποκρινόμενο λοιπόν στο όνομά του, το Ellyz είναι ένας μικρός παράδεισος στην Αθήνα που καθημερινά δεκάδες τουρίστες και Αθηναίοι συρρέουν για να τον απολάυσουν!

Ένα ακόμη ιδιαίτερο στοιχείο του είναι τα πολλά λουλούδια, που χειμώνα - καλοκαίρι σου δίνουν την αίσθηση της άνοιξης και της αναγέννησης! Με λίγα λόγια αυτό το μέρος σε περιμένει για να αφεθείς και να σου φτιάξει τη διάθεσή! 

Μια βολτά εκεί θα σε κάνει να καταλάβεις τι περιγράφουμε.

Ps. Στο καφέ, αν είσαι τυχερή, θα συναντήσεις την ιδιοκτήτρια, το μοντέλο Ευτυχία Λαζάρου, που έχει επιμεληθεί τον πιο πολυφωτογραφημένο χώρο της πόλης μας! 

Πάρε μια γεύση από Ellyz στο Instagram 

 

   Διάβασε ακόμη:

Ξέρουμε που θα φας το καλύτερο pancake της Αθήνας!

Φύγαμε για πρωινό στο αγαπημένο Theory Bar & More!