Η Jennifer Lopez είναι η μεγάλη μας αδυναμία και το γνωρίζετε. Λατρεύουμε τα μαλλιά της και προσπαθούμε πολύ συχνά να αντιγράψουμε το εμβληματικό της make up look με τις λάμψεις και τις γήινες αποχρώσεις στα μάτια.

Ευτυχώς για όλες μας, συχνά αποκαλύπτει της τα μυστικά της κι εμείς σήμερα τα συγκεντρώσαμε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε σημειώσεις.

Η ρουτίνα περιποίησης: Όσο κουρασμένη και να είναι αφαιρεί κάθε ίχνος μακιγιάζ αφού γνωρίζει πως τα υπολείμματα κάνουν το δέρμα θαμπό και άτονο. Απλώνει πάντα την ενυδατική κρέμα νύχτας πριν πέσει για ύπνο και χρησιμοποιεί λάδια ενυδάτωσης κάθε φορά που νιώθει την ανάγκη.

Προστασία από τον ήλιο: Αγαπάει την ηλιοθεραπεία αλλά δεν ξεχνά ποτέ την αντηλιακή της κρέμα. Καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Άσκηση: Η Lopez γυμνάζεται καθημερινά. Επίσης λατρεύει το χορό και θεωρεί πως είναι η καλύτερη άσκηση ever.

Γλυκολικό οξύ: Έχει εντάξει στην καθημερινή της ρουτίνα περιποίησης, προϊόντα που περιέχουν το συγκεκριμένο συστατικό. Είναι εκείνο που ανοίγει τους πόρους και κρατά το δέρμα λαμπερό.

Παράλληλα το προετοιμάζει ώστε να δεχτεί τις υπόλοιπες φόρμουλες με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Διαλογισμός και προσοχή: Οι ρυθμοί της ζωής της είναι πολύ έντονη όπως επίσης και η σωματική αλλά και ψυχική κόπωση. Ο διαλογισμός τη βοηθά να βρει ηρεμία που βοηθά ακόμη και στην όψη του δέρματος.

Η επιβεβαίωση είναι πολύ σημαντική. Είμαι νέα. Το λέω κάθε μέρα στον εαυτό μου. Μπορεί να ακούγεται σαν ανοησία και κλισέ αλλά δεν είναι. Η ηλικία και η γήρανση είναι στο μυαλό μας” λέει η Lopez.

 

Πηγή: Faysbook.gr  Διάβασε ακόμη:

Μaskne: Πείτε αντίο στην ακμή που σας προκαλεί η μάσκα!

Χρησιμοποίησε κεραλοιφή για πρόσωπο και μάτια