Οι τάσεις στα μαλλιά τη φετινή σεζόν έχουν δημιουργηθεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο αφού οι περισσότερες αναδείχθηκαν κατά την περίοδο της καραντίνας από τις celebrities, με πρώτη και καλύτερη τo pastel hair color.

Το ξάνοιγμα στα μαλλιά και το ξανθό επανέρχονται το είδαμε επίσης πολύ. Η Kaia Gerber  ήταν εκείνη που το ξεκίνησε αφού τόλμησε να αποκτήσει απίθανα highlights, μόνη στο σπίτι χρησιμοποιώντας μόνο οξυζενέ.

Και τώρα έρχεται η Kylie Jenner η οποία αποφάσισε στα μέσα του φθινοπώρου να γίνει ξανθιά. Στις αρχές της εβδομάδας η reality star και επιχειρηματίας αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο της look.

Δημιούργησε πάνω στην caramel βάση της, ξανθά baby highlights που δείχνουν υπέροχα και απόλυτα φυσικά. Θυμίζουν την απόχρωση που αποκτούν τα μαλλιά από τον ήλιο στις διακοπές και αφού προηγουμένως έχετε απλώσει χυμό λεμονιού. Το γνωστό, παλιό και αγαπημένο τρικ.

Η Kylie δεν είναι η μόνη που υιοθέτησε το συγκεκριμένο χρώμα τις τελευταίες εβδομάδες. Προηγήθηκε η Jennifer Lopez η οποία ζήτησε από τον προσωπικό της hairstylist, Chris Appleton να τοποθετήσει και πάλι τα πολύ μακριά extensions και να τους χαρίσει την ωραιότερη ξανθιά απόχρωση.Ακολούθησε η Kendall Jenner που εμφανίστηκε επίσης με πολύ μακριά, ξανθά μαλλιά και πιστεύουμε πως στάθηκε πηγή έμπνευσης για την αδερφή της. 

Μην το σκέφτεστε άλλο. Αν έχετε καστανή βάση και θέλετε να χαρίσετε ένταση στο look σας τα baby highlights της Kylie είναι η ωραιότερη ιδέα.

Τι λέτε κορίτσια; Πόσες από εσάς σκέφτεστε να το υιοθετήσετε άμεσα; Εμείς πάντως είμαστε ένα βήμα πριν πάρουμε τηλέφωνο τον κομμωτή μας για να κλείσουμε ραντεβού.

 

Πηγή: Faysbook.gr  Διάβασε ακόμη:

Καλεσμένη σε γάμο: Να πως θα φτιάξεις τα μαλλιά σου!

O πιο τέλειος και φυσικός τρόπος για να ισιώσεις τα μαλλιά σου χωρίς πιστολάκι!