Αναρωτιέσαι τι δώρο θα πάρεις στον αγαπημένο σου αυτές τις γιορτές; Η παρακάτω λίστα με όλα τα ζώδια θα σε βοηθήσει να επιλέξεις κάτι που θα του αρέσει στα σίγουρα.

#Κριός: Οι Κριοί λατρεύουν να δοκιμάζουν νέες εμπειρίες. Έτσι θα ευχαριστηθούν περισσότερο να δοκιμάσουν κάτι καινούριο παρά να τους δώσεις μια καινούρια μπλούζα ή ένα άρωμα. Προσπάθησε να τους κλείσεις ένα ταξίδι, ή να αγοράσεις κάτι που δεν έχουν δοκιμάσει ξανά. Ακόμα και ένα δείπνο κερασμένο από ένα ιδιαίτερο εστιατόριο θα τους αρέσει περισσότερο από ένα απλό, βαρετό δώρο.

#Ταύρος: Οτιδήποτε έχει σχέση με ταξίδια είναι η αδυναμία τους. Ακόμα και αν δεν μπορείς ακόμα να τους κάνεις δώρο ένα ταξίδι, λόγω Covid, μπορείς να τους χαρίσεις ένα ποδήλατο, μερικά αξεσουάρ για το αυτοκίνητο ή ένα voucher για ένα μελλοντικό ταξίδι.

#Παρθένος: Ο Παρθένος θέλει οτιδήποτε θα τον κάνει να νιώσει δημιουργικός. Ένα μπλοκ ζωγραφικής, σύνεργα για να σχεδιάζει με πηλό, οτιδήποτε δημιουργικό θα τον χαροποιήσει ιδιαίτερα.

#Σκορπιός: Αν έχεις έναν Σκορπιό στη ζωή σου τότε είσαι πολύ τυχερή σε ό,τι αφορά τα δώρα γιατί είναι πολύ εύκολοι. Οτιδήποτε τυλιγμένο σε μορφή δώρου τους αρέσει πολύ!

#Αιγόκερως: Ο Αιγόκερως θέλει ένα δώρο που να είναι πρακτικό και να το χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση! Σκέψου λοιπόν τις ανάγκες του και χάρισέ του κάτι που ξέρεις ότι θα βολευτεί πολύ.

#Ιχθύς: Οι Ιχθείς είναι πολύ ευαίσθητοι και θέλουν κάτι που θα τους πείσει ότι νοιάζεσαι για αυτούς. Για να τους γοητεύσεις μην αγοράσεις απλά ό,τι βρεις μπροστά σου αλλά ψάξε λίγο καλύτερα ή κατασκεύασε κάτι μόνη σου! Να είσαι σίγουρη πως θα το εκτιμήσει πολύ.

#Δίδυμος: Ο Δίδυμος θα σου δώσει πολλά στοιχεία για το χριστουγεννιάτικο δώρο που θέλει ώστε να νιώσει σίγουρος πως δεν θα του πάρεις κάτι που δεν θα του αρέσει. Συγκεκριμένα αυτό το ζώδιο θέλει να έχει τον έλεγχο ακόμα και στα δώρα που παίρνει από τους γύρω του. Αυτό είναι καλό για τους άλλους γιατί πάντα ξέρουν τι χρειάζεται ο Δίδυμος που έχουν στη ζωή τους, γιατί τα αποκαλύπτει όλα μόνος του.

#Ζυγός: Ο Ζυγός έχει την αίσθηση του στιλ στο πετσί του! Έτσι οτιδήποτε καλόγουστο πάντα του αρέσει. Αν θα είναι αυτό ένα όμορφο βάζο για το σπίτι ή ένα ωραίο σακάκι, δεν τον πειράζει αρκεί να είναι στιλάτο.

#Λέων: Ο Λέων έχει αδυναμία στα ακριβά δώρα και ειδικά στα ρούχα και στα αξεσουάρ. Είναι ένα εγωκεντρικό ζώδιο και θέλει πάντα να τονίζει αυτή την πλευρά του εαυτού του. Ένα κόσμημα, ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα σακάκι είναι πάντα καλές ιδέες για τον άντρα Λέων.

#Καρκίνος: Ο Καρκίνος θέλει κάτι πιο ψαγμένο για να νιώσει ευτυχισμένος. Ένα δώρο που έχει σχέση με τις ρίζες του θα εκτιμηθεί δεόντως. Αν για παράδειγμα είναι από κάποιο χωριό, μπορεί να εκτιμούσε ένα ταξίδι στα χωριά που μεγάλωσε ή μερικά παραδοσιακά προιόντα από τον τόπο του που θα τον κάνουν να αισθανθεί πιο κοντά στα μέρη του.

#Yδροχόος: Τέλος, ο Υδροχόος θέλει δώρα με κάποιο πιο ουσιαστικό μήνυμα. Καλό θα ήταν λοιπόν να μην του αγοράσεις απλά ένα ρούχο, ή ένα κερί αλλά ένα δώρο με κάποιο μήνυμα που θα τον κάνει να αισθανθεί έμπνευση.

Πηγή: Faysbook.gr  Διάβασε ακόμη:

Αυτά τα ζώδια έχουν την απόλυτη χημεία στο κρεβάτι!

Τι θα μας φέρει αστρολογικά ο Οκτώβριος;