Το 2020 είναι στο τέλος του και το μόνο σίγουρο είναι πως ήταν μία από τις δυσκολότερες χρονιές της ζωής μας. Εμείς προσπαθήσαμε να σας φτιάξουμε τη διάθεση και να σας αποκαλύπτουμε καθημερινά όλες τις τάσεις, τα μυστικά των celebrtities αλλά και την καθημερινότητα τους αφού και εκείνες έμειναν σπίτι.

Και τώρα ενόψει της νέας χρονιάς που ευχόμαστε και ελπίζουμε να επιστρέψουμε στις παλιές, καλές μας συνήθειες. Να βρεθούμε με τους λατρεμένους μας beauty experts χωρίς μάσκα προστασίας και να αφεθούμε στα χέρια τους χωρίς ίχνος φόβου.

Κι επειδή είμαστε σίγουρες πως έχετε ήδη αποφασίσει να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σας  δείτε τα μεγαλύτερα hair trends του 2021 ώστε να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει.

>Super shaggy: Η νέα του εκδοχή θυμίζει mullet και είναι ό,τι πιο rock έχετε δει μέχρι τώρα.

 

Με αφέλειες και έντονες ασυμμετρίες.

 

60’s bangs: Ίσιες αφέλειες με απαλές ασυμμετρίες στα πλάγια. Είναι ένα από τα ωραιότερα retro και θηλυκά trends που θα δείτε παντού τη νέα χρονιά.

 

 

Μοντέρνο κοντό: Οι celebrities αποφάσισαν ήδη να το υιοθετήσουν. Η Demi Lovato ξύρισε τα πλαϊνά μέρη και άφησε όγκο στην κορυφή και η Halsey έκανε ένα buzzcut που της ταιριάζει πολύ.

 

 

Εξεζητημένα χρώματα: Οι pop αποχρώσεις θα βρεθούν και πάλι στο προσκήνιο.

 

 

 

Classic bob: Συνεχίζει να είναι μεγάλη τάση και απ’ ό,τι φαίνεται θα μας απασχολεί για αρκετά χρόνια.

Πηγή: Faysbook.gr  Διάβασε ακόμη:

Καλεσμένη σε γάμο: Να πως θα φτιάξεις τα μαλλιά σου!

Οι αποχρώσεις του γρι στα μαλλιά σου!