Οι περισσότερες από εσάς έχετε συνδέσει την απολέπιση σώματος με το καλοκαίρι. Λάθος, μέγα λάθος. Το δέρμα σας πρέπει να είναι απαλό, ενυδατωμένο και απαλλαγμένο από τα νεκρά κύτταρα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τι κι αν δεν φοράτε σανδάλια, οι ώμοι και το ντεκολτέ δεν είναι εκτεθειμένα; Το δέρμα ταλαιπωρείτε από το κρύο και την έλλειψη σωστής ενυδάτωσης.

Παράλληλα υπάρχουν και τα ευαίσθητα σημεία όπως είναι για παράδειγμα οι αγκώνες, τα γόνατα και οι φτέρνες που χρειάζονται συχνή περιποίηση. Όπως επίσης ο λαιμός, τα χέρια και η πλάτη.

Τι ακριβώς πρέπει να κάνετε; Δείτε στη συνέχεια:

Στα νωπά χέρια σας απλώστε μια καλή δόση προϊόντος και κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις αρχικά σε όλο το σώμα. Στη συνέχεια και αφού προσθέσετε λίγη ποσότητα απολεπιστικού ακόμη φροντίστε περισσότερο τα σημεία που παρουσιάζουν μεγαλύτερη ευαισθησία.

Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιήσετε σφουγγάρι ή λούφα. Το προϊόν από μόνο του, χάρη στη σύνθεση του, μπορεί να δράσει αποτελεσματικά.

Για να γίνει η διαδικασία απολαυστική επιλέξτε ένα απολεπιστικό με άρωμα των αγαπημένων σας φρούτων ή λουλουδιών. Αν δημιουργηθούν ερεθισμοί ξεπλένετε με χλιαρό νερό και απλώνετε την ενυδατική σας κρέμα. Ιδανικά χωρίς άρωμα.

Η κρέμα ενυδάτωσης σώματος βέβαια είναι απαραίτητη ούτως ή άλλως. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία που ανήκει στην ίδια σειρά με το απολεπιστικό σας ώστε να αποκτήσει το δέρμα σας ένα τέλειο άρωμα που διαρκεί όλη μέρα.

Καλό είναι να κάνετε απολέπιση το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι είναι απαγορευτική οποιαδήποτε άλλη ώρα της ημέρας.

Πηγή: Faysbook.gr  Διάβασε ακόμη:

Yoga για αρχάριους: Το βίντεο που αξίζει να παρακολουθήσεις

Ζουμερά οπίσθια με μια και μόνο άσκηση!