Τα τέλεια μαλλιά είναι το ζητούμενό σου. Ακολουθείς πιστά τις συμβουλές του κομμωτή σου όσο αφορά στη σωστή περιποίηση, το χρώμα και την προστασία από τη θερμότητα ώστε να παραμένουν υγιή και λαμπερά.  

Υπάρχει όμως και μια μικρή λεπτομέρεια στην οποία δίνεις μεγάλη σημασία και είναι το άρωμα τους. Ε ναι, θέλεις να μυρίζουν υπέροχα. Σίγουρα θα έχεις ένα hair mist στο νεσεσέρ σου αλλά η αλήθεια είναι πως δεν το χρησιμοποιείς συχνά γιατί είτε δεν θέλεις να τελειώσει γρήγορα είτε απλά το ξεχνάς. 

Γι’ αυτό είναι και πάλι εδώ οι hair experts για να σου δώσουν μια τέλεια λύση που θα σε αφήσει άφωνη. Υπάρχουν φορές που αμέσως μετά το στέγνωμα τα μαλλιά σου έχουν μια περίεργη μυρωδιά και δεν μπορείς να καταλάβατε ποιος είναι ο λόγος.

Θα σου τον πούμε εμείς: Φταίει το σεσουάρ. Αν προσέξεις συγκεντρώνει και αυτό, όπως όλες οι συσκευές styling, σκόνη και υπολείμματα. Επειδή δεν υπάρχει τρόπος να το καθαρίσεις οι ειδικοί προτείνουν να χρησιμοποιήσετε βανίλια!

Ακριβώς. Αυτή που συνήθως βάζεις στα γλυκά, σε μορφή σκόνης. Ρίχνεις μικρή ποσότητα στο σημείο που βρίσκεται ο μικρός ανεμιστήρας του σεσουάρ. 

Αν η βανίλια δεν είναι το αγαπημένο σου άρωμα μπορείς εναλλακτικά να χρησιμοποιήσεις το αιθέριο έλαιο που σου αρέσει.

Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να καθαρίσεις καλά το πιστολάκι αφού απομακρύνεις το πίσω μέρος του.

Στη συνέχεια απλώνεις και πάλι στο σημείο του ανεμιστήρα με ένα βαμβάκι την ποσότητα που θέλεις ανάλογα με την ένταση που επιθυμείς να έχει το άρωμα του.

Με αυτό τον τρόπο τόσο το σεσουάρ όσο και τα μαλλιά σου θα μυρίζουν τέλεια κάθε φορά που θα τα στεγνώνεις.

 

Πηγή: Faysbook.gr   Διάβασε ακόμη:

Καλεσμένη σε γάμο: Να πως θα φτιάξεις τα μαλλιά σου!

Οι αποχρώσεις του γρι στα μαλλιά σου!