Οι διακοπές αργούν λιγάκι ακόμη αλλά εσείς τις ονειρεύεστε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλα χρονιά. Μείνατε σπίτι σχεδόν ένα χρόνο, με κάποια μικρά διαλείμματα και κάνατε πολύ υπομονή. Και τώρα είστε πολύ κοντά στην μεγάλη έξοδο.

Προετοιμάζεστε ξεκινώντας από τα μαλλιά. Είναι η πρώτη σας αλλαγή μικρή ή μεγαλύτερη. Θα αποκτήσετε ένα νέο κούρεμα αλλά και τέλειο χρώμα. Τις μεγαλύτερες τάσεις τις γνωρίζετε ήδη μιας και έχουμε φροντίζει να σας τις αποκαλύψουμε τους τελευταίους μήνες.

Τόσο εκείνες που είδαμε στις πασαρέλες όσο κι εκείνες που δημιούργησαν τα it girls και οι celebrities. Το κόκκινο, για παράδειγμα είναι ένα από εκείνα που θα δείτε πολύ το καλοκαίρι.

Η Gigi Hadid το απόκτησε ήδη και μάλιστα στην απόχρωση που θυμίζει την πρωταγωνίστρια της σειράς, “The Queen’s Gambit”, Anya Taylor Joy.

Δεν μένουμε όμως μόνο σε αυτό αφού όσο περνά ο καιρός, οι haircolorists μοιράζονται όλες τις νέες τους ιδέες. Και μία από τις τελευταίες είναι απλά υπέροχη μιας και είναι εμπνευσμένη από το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στο χρώμα που παίρνουν τα μαλλιά μετά την έκθεση στον ήλιο.

Τα λαμπερά, φυσικά highlights δηλαδή που λατρεύετε και το γνωρίζουμε πολύ καλά. Συνήθως τα μαλλιά ανοίγουν 1-2 τόνους και θα πετύχετε το συγκεκριμένο εφέ με την τεχνική του balayage.

Αμέσως μετά θα χρειαστεί να απλώσει ο κομμωτής σας ένα gloss σε ζεστό τόνο λίγο πιο ανοιχτό από τη βάση σας. Είναι τέλειο για εσάς που έχετε καστανά ή ξανθά μαλλιά. Εμείς βρήκαμε τα ωραιότερα looks. Εσείς γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε.

 

 

Πηγή: Faysbook.gr  Διάβασε ακόμη:

Καλεσμένη σε γάμο: Να πως θα φτιάξεις τα μαλλιά σου!

Οι αποχρώσεις του γρι στα μαλλιά σου!