Αρκετές από εσάς έχετε γίνει experts όσο αφορά το μανικιούρ και αυτό οφείλεται φυσικά στο lockdown. Από τον περσινό Μάρτιο τα nail salons έχουν μείνει κλειστά, με μικρά ενδιάμεσα διαστήματα που άνοιξαν για λίγο.

Κι εσείς έπρεπε να φτιάξετε μόνες τα νύχια σας με αποτέλεσμα να αποκτήσετε μετά από αρκετά χρόνια μια ολόκληρη συλλογή από βερνίκια.

Παρακολουθήσατε tutorials διάσημων μανικιουρίστ οι οποίοι φρόντισαν να ανεβάσουν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram αλλά το You Tube. Και η αλήθεια είναι πως τα καταφέρατε μια χαρά.

Ανακαλύψατε πως έχετε ταλέντο ακόμη και στο σχέδιο αφού ζωγραφίσατε μικροσκοπικά λουλούδια αλλά και τέλεια abstract nails που είναι μεγάλη τάση τις τελευταίες σεζόν.

Αρχικά επιλέξατε τις βασικές αποχρώσεις βερνικιών aka nude, σκούρο κόκκινο, μαύρο και λευκό για το french manicure. Όσο περνούσε όμως ο καιρός και το lockdown καλά κρατούσε στη συλλογή σας προστέθηκαν πράσινες, μπλε και καφέ αποχρώσεις που είδατε παντού.

Μετά από ένα σχεδόν χρόνο όμως έχετε την εντύπωση πως κάποια από τα βερνίκια σας έχουν αλλοιωθεί.

Αν δεν είστε σίγουρες εμείς είμαστε εδώ για να σας αποκαλύψουμε με ποιον τρόπο θα σιγουρευτείτε γι’ αυτό ώστε να τα πετάξετε.

Αρχικά θα πρέπει να αποσύρετε όλα τα βερνίκια που έχετε στο νεσεσέρ σας περισσότερο από 2 χρόνια. Καλό είναι να μην χρησιμοποιήσετε ασετόν για να τα αραιώσετε. Θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα.

Αν το βερνίκι σας βρίσκεται από τη μέση και κάτω και δεν το διατηρείτε σε δροσερό και σκοτεινό μέρος, επίσης πρέπει να το πετάξετε.

Αν απλώσετε το βερνίκι στα νύχια σας και δημιουργεί κενά, πολύ παχύ στρώμα ή δεν στεγνώνει εύκολα σημαίνει πως δεν μπορείτε πλέον να το χρησιμοποιείτε. 

Κι αφού ξεκαθαρίσετε το νεσεσέρ σας λοιπόν, καλό είναι να επιλέξετε τις νέες, ανοιξιάτικες αποχρώσεις σας.

Πηγή: Faysbook.gr  Διάβασε ακόμη:

Δυσκολεύεσαι να βάψεις τα νύχια σου με το άλλο χέρι; Η Betina Goldstein σου δείχνει πώς θα τα καταφέρεις!

Αντιμετώπισε τους μύκητες στα νύχια σου με φυσικό τρόπο