Η μάσκα προστασίας τον τελευταίο χρόνο καλύπτει το μισό σας πρόσωπο αρκετές ώρες την ημέρα. Η αλήθεια είναι πως δεν την έχετε συνηθίσει αλλά είναι απαραίτητη τόσο για εσάς όσο και για τους γύρω σας.

Κι αν έχετε λιπαρή ή ευαίσθητη επιδερμίδα τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα αφού το πιθανότερο είναι να ταλαιπωρείστε από τη γνωστή πλέον σε όλες σας maskne.

Την ακμή δηλαδή που δημιουργείται από τη μάσκα και παρουσιάζεται σε ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών.

Έχετε προσπαθήσει να την αντιμετωπίσετε με αρκετούς τρόπους αλλά τώρα έρχονται οι δερματολόγοι με τα καλύτερα νέα. Υποστηρίζουν πως  μπορείτε να εξαφανίσετε τα σημάδια με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πλένετε το πρόσωπο σας. Μπορεί να σας φαίνεται αυτονόητο αφού ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι το πρώτο βήμα της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης, πρωί και βράδυ.

Εκείνο όμως που δεν γνωρίζετε είναι πως πρέπει να κάνετε τη συγκεκριμένη κίνηση αμέσως μόλις βγάλετε τη μάσκα.

 

Λίγα λόγια ακόμη για τη maske 

Τα σημάδια δημιουργούνται επειδή συγκεντρώνεται υγρασία που ερεθίζει το δέρμα και να εμφανίζονται κοκκινίλες και σπυράκια. Γι’ αυτό πρέπει να καθαρίζετε σχολαστικά το πρόσωπο με το κατάλληλο προϊόν και στη συνέχεια να το ενυδατώνεται σωστά.

Το πιθανότερο είναι, επειδή δεν απλώνετε προϊόντα μακιγιάζ, να ρίχνετε απλά νερό στο πρόσωπο σας που σημαίνει πως δεν απομακρύνετε τη λιπαρότητα κάτι που μπορείτε να πετύχετε με απαλές φόρμουλες που περιέχουν σαλικυλικό οξύ και όχι σαπούνι στη σύνθεση τους.

Τώρα λοιπόν που γνωρίζετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε ξεχάστε την ακμή.

Πηγή: Faysbook.gr  Διάβασε ακόμη:

DIY: Απολαυστική μάσκα ενυδάτωσης με κακάο

Χρησιμοποίησε κεραλοιφή για πρόσωπο και μάτια