Στις 6 Μαίου θα δούμε όλα τα προϊόντα της Olivia Palermo Beauty, της νέας σειράς καλλυντικών που φέρει την υπογραφή της διάσημης influencer.

Θέλησα να δημιουργήσω μια beauty line που να συμβαδίζει με το ήθος μου στη μόδα– κάτι που να ταιριάζει στη διάθεσή μου αλλά να την ίδια στιγμή να μπορεί να χαρίσει ένα διαχρονικό look σε όποιον το επιλέξει.

Είναι μια συλλογή που αντικατοπτρίζει την beauty routine μου, επικεντρωμένη στο να αναβαθμίσει τα απαραίτητα της περιποίησης”, έγραψε η Olivia Palermo ανακοινώνοντας το νέο της project.

 

“Η προσέγγισή μου είναι να προσπαθώ να βρίσκω καινοτόμες λύσεις που δίνουν αποτέλεσμα, όχι μόνο σε μένα αλλά σε πολλές, διαφορετικές γυναίκες (και άντρες) που απαρτίζουν την παγκόσμια κοινότητά μας”, συμπλήρωσε εξηγώντας το concept της συλλογής πάνω στην οποία δούλεψε για πάνω από δύο χρόνια!

 

Η Olivia Palermo Beauty θα κάνει το ντεμπούτο της με τέσσερα προϊόντα: ένα serum λάμψης, ένα mist για ματ αποτέλεσμα, ένα ματ κραγιόν σε τρεις αποχρώσεις και δύο παλέτες σκιών.

Οι φόρμουλες είναι cruelty-free, ακολουθούν τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεν περιέχουν  parabens, φθαλικές ενώσεις, sulfates και άλλα “ύποπτα” συστατικά.

Πηγή: Faysbook.gr  Διάβασε ακόμη:

Να ενθουσιαστούμε; Επιστρέφει το Sex & the City;

H μικρότερη αδερφή της Dakota Johnson είναι μια κούκλα!