Όσες από εσάς έχετε σγουρά ή σπαστά μαλλιά θα θέλατε και έχετε ίσια και το αντίστροφο φυσικά. Είναι νόμος. Εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με την πρώτη κατηγορία στην οποία ανήκει το μεγαλύτερο ποσοστό στη χώρα μας.

Από τον περασμένο Μάρτιο που μείνατε σπίτι αποφασίσατε να αφήσετε τα μαλλιά σας στην ησυχία τους. Που σημαίνει πως δεν χρησιμοποιήσατε σεσουάρ και σίδερο για μπούκλες. Τουλάχιστον όχι τόσο συχνά.

Και τώρα, που ετοιμάζεστε να βγείτε και πάλι έχετε συγκεντρώσει όλα τα hair looks που είδατε σε You Tube, Instagram και TikTok ώστε να είστε προετοιμασμένες για την μεγάλη έξοδο.

Εμείς και οι hairstylists θέλουμε να σας ζητήσουμε μια μικρή χάρη: Μην το παρακάνετε με τις συσκευές θερμότητας. Τα μαλλιά σας είναι πλέον υγιή, λαμπερά και χωρίς ίχνος ψαλίδας και σπασίματος στις άκρες. Έρχεται καλοκαίρι άλλωστε και θα ταλαιπωρηθούν από τον ήλιο, τη θάλασσα και το νερό της πισίνας.

Κι αν πάλι θέλετε να αποκτήσετε τέλειες μπούκλες, τα αγαπημένα σας κορίτσια aka οι Ypu Tubers έχουν για άλλη μια φορά την πιο έξυπνη λύση.

Πηγή: Faysbook.gr

 

 

 

   Διάβασε ακόμη:

Καλεσμένη σε γάμο: Να πως θα φτιάξεις τα μαλλιά σου!

Οι αποχρώσεις του γρι στα μαλλιά σου!