Πέντε ελληνικούς προορισμούς περιλαμβάνει στη λίστα με τους ασφαλέστερους ευρωπαϊκού προορισμούς ως προς τον Covid-19 ο ιστότοπος europeanbestdestinations.com.

Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει στη λίστα του την Ασσο στην Κεφαλονιά, την Κέρκυρα, το Κοκκάρι στην Σάμο, τα Μετέωρα και την Ικαρία.

Ικαρία
Η Ικαρία θεωρείται ένα από τα πιο αυθεντικά νησιά της Ελλάδας. Χωρίς μαζικό τουρισμό, αυτό το απίστευτα γοητευτικό νησί θα σας σαγηνεύσει αμέσως.

Μετέωρα
Κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου, οι περισσότεροι από εμάς στραφήκαμε σε περιπάτους στη φύση και σε συναντήσεις με ανθρώπους αυθεντικούς που ζουν απλά, σεβόμενοι τη φύση. Τα Μετέωρα είναι ένας από τους καλύτερα κρυμμένους πολύτιμους θησαυρούς της Ελλάδας, ένα μοναδικό μέρος στον κόσμο που θα σας κάνει να ξεχάσετε τις δύσκολες στιγμές που περνάμε.

Αφήστε το άγχος στο σπίτι και ξεφύγετε σε μαγευτικά τοπία. Τα Μετέωρα είναι ένας από τα πιο απίστευτα μέρη που έχουν χαρακτηριστεί από την UNESCO ως μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Καταπληκτικά ορθόδοξα μοναστήρια (υπάρχουν 6 από τα 24 αρχικά χτισμένα στις κορυφές των λόφων) κυριαρχούν σε μια περιοχή σπάνιας ομορφιάς.

Περισσότερα στο Iefimerida

   Διάβασε ακόμη:

5 στοιχεία που θα χαρακτηρίζουν τα ταξίδια του 2022

Η μαγεία των Χριστουγέννων στην Πολωνία!