Οι τσάντες δίχτυ μας έχουν απασχολήσει ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι με το δυναμικό τους come back από την εποχή των 60s - 70s.

Πολλές τις έχουμε στο μυαλό μας ως οι τσάντες χρησιμοποιούσαν κάποτε οι γυναίκες για τα καθημερινά τους ψώνια κι όχι άδικα, ωστόσο πολλά κομμάτια του παρελθόντος ή της πάλαι ποτέ ρουτίνας έχουν γίνει vintage fashion items!

Θα μπω όμως απευθείας στο ψητό γιατί νομίζω πως φέτος βρήκα την τσάντα που θα μπορώ να κρατάω από το πρωί στη θάλασσα μέχρι το απόγευμα και δεν κρατιέμαι, θέλω να το μοιραστώ! 

Νομίζω πως δεν υπάρχει γυναίκα που να μην γνωρίζει τον γαλλικό οίκο Longchamp. Κομψότητα, γαλλική φινέτσα κι αν θες τη γνώμη μου προσιτή πολυτέλεια!

Όλες λίγο πολύ έχουμε κρατήσει την πλέον κλασική "Le Pliage" ή έχουμε μεταφέρει τις αποσκευές μας με τα Travel κομμάτια της εν λόγω εταιρείας!

Φέτος λοιπόν το αγαπημένο brand πήρε την τάση του "φιλέ" και την προσάρμοσε στις λατρεμένες "Le Pliage" δημιουργώντας το "IT" αξεσουάρ του καλοκαιριού.

Με δυο χερούλια την κρατάς όπως εσύ θες...Την έχω ήδη φανταστεί με χιλιάδες συνδυασμούς, στην παραλία με oversize πουκάμισο και μαγιό, στη βόλτα; με αέρινα μίνι φορεματάκια, με κάπρι παντελόνια και ρομαντικά off the shoulder crop tops και καπέλα υπερπαραγωγή!

Στην πρώτη ματιά μάλλον όλες το ίδιο σκεφτήκαμε σικ εμφανίσεις που φέρνουν λίγο κάτι από νησιά όπως η Ύδρα, οι Σπέτσες!

Άξιζε η αναμονή μέχρι να φτάσει στα χέρια μου κι είμαι έτοιμη να την χαρώ!

Summer, here i come!

Info: Την απέκτησα από το κατάστημα Digalakis, εκεί θα βρεις και τις αγαπημένες μου εσπαντρίγιες Castaner  Διάβασε ακόμη:

Επιστροφή στη φύση: Άγγιξα λίγο «παράδεισο» και γύρισα…

Τρίκαλα Κορινθίας: Αέρας βουνού και διαμονή σε κορμόσπιτο, τι άλλο να ζητήσεις;