Επιστρέψατε από τις διακοπές και ήρθε η ώρα να ξεκουράσετε το δέρμα σας από την ταλαιπωρία που υπέστη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αλάτι, ήλιος, μακιγιάζ, αντιηλιακά ακόμα και το ξενύχτι έκανε το δέρμα σας να μοιάζει θαμπό και κουρασμένο.

Μια επίσκεψη στην αισθητικό και τη δερματολόγο επιβάλλεται όμως πριν από το ραντεβού μπορείτε σε 3 βήματα να ενυδατώσετε την επιδερμίδα του προσώπου εύκολα!

  1. Ένα απλό peeling με κόκκους για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και του επιφανειακού σμήγματος.
  2. Συνιστάται βαθύς καθαρισμός για την αφαίρεση του σμήγματος ώστε το δέρμα να είναι έτοιμο για… μία σειρά ενυδατικών θεραπειών για την αντιμετώπιση της αφυδάτωσης και της ξηρότητας με χρήση ενυδατικών προϊόντων (serum, μάσκες και κρέμες) που να περιέχουν θαλάσσιες ουσίες, όπως έλαια ψαριών, φύκια, μεταλλικά άλατα από τον θαλάσσιο πυθμένα ή προϊόντα με εκχύλισμα φυτών ή φρούτων.
  3. Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι το serum πρέπει να μπαίνει πριν την ενυδατική κρέμα, γιατί έτσι μπορεί να εισχωρήσει και στις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος και να προσφέρει πιο βαθιά ενυδάτωση. Επιπλέον, οι ενυδατικές κρέμες νέας γενιάς, περιέχουν φόρμουλες που μπορούν να διατηρούν το δέρμα ελαστικό και υγιές, ακόμα και υπό τις πιο αντίξοες συνθήκες. Προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση σχεδόν όλο το 24ωρο, ενώ δημιουργούν στην επιφάνεια του δέρματος ένα αόρατο φιλμ που συγκρατεί την υγρασία. Το πρωί λοιπόν, αμέσως μετά τον καθαρισμό του προσώπου είναι η καταλληλότερη ώρα για την ενυδάτωσή του.


  Διάβασε ακόμη:

Χρησιμοποίησε κεραλοιφή για πρόσωπο και μάτια

Το απόλυτο tip για σμίκρυνση πόρων!