Akis says...

Όταν τηγανίζουμε πατάτες, το αλάτι μπορεί να μπει στο λάδι του τηγανίσματος, στο νερό μέσα στο οποίο μουλιάζουν οι πατάτες ή στο τέλος του μαγειρέματος όταν τις αφήσουμε να στραγγίξουν από το περιττό λάδι. Ωστόσο, η καλύτερη λύση είναι να βάλουμε αλάτι τόσο στο νερό που τις μουλιάζουμε, όσο και στο τέλος του μαγειρέματος.

 

Photo: Engin Akyurt via Unsplash

Πηγή: Akis Petretzikis



  Διάβασε ακόμη:

Ξέρεις από προσούτο;

Χυμός γάλα με μπανάνα και μέλι για ενέργεια