Υλικά

  • 800 γρ. τυρί κρέμα light
  • 150 γρ. σπιτικό φιστικοβούτυρο, απαλό
  • 50 γρ. σιρόπι αγαύης
  • 60 γρ. κακάο
  • 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας

Για το σερβίρισμα

  • 100 γρ. σαντιγί, φυτική
  • 20 γρ. φιστίκια, ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

  • Βάζουμε όλα τα υλικά στο μηχάνημα με τα μαχαίρια και χτυπάμε μέχρι να έχουμε ένα απαλό και λείο μείγμα.
  • Μεταφέρουμε το μείγμα στο ψυγείο για 15-20 λεπτά μέχρι να σφίξει και να έχει την υφή της μους.
  • Αφαιρούμε από το ψυγείο και μοιράζουμε τη μους σε ποτηράκια.
  • Σερβίρουμε με φυτική σαντιγί και ψιλοκομμένα φιστίκια.

 



  Διάβασε ακόμη:

Βάσκικο καμένο cheesecake

Η πιο εύκολη και νόστιμη λουκανικόπιτα σε χρόνο ντε-τε!