Μπορεί να ξεκίνησε ως η κακιά όμως από την αρχή φαινόταν πως η Ελβίρα της σειράς "Έρωτας με διαφορά" θα γινόταν η αγαπημένη μας.

Ο λόγος για την ηθοποιό Έρρικα Μπίγιου που από την περσινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην εβδομαδιαία σειρά του Star "Έρωτας με διαφορά" μαζί με την Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα.

Μπήκε στην τηλεοπτική μας καθημερινότητα ξαφνικά μέσα από την συχνότητα του Star, που ομολογουμένως δεν μας έχει συνηθίσει σε μυθοπλασία, αλλα απ'ότι μπορούμε να αντιληφθούμε θα μείνει και θα μας απασχολήσει αρκετά. 

Ο ρόλος της, ως «κακιά αδερφή» της Φαίης Ξυλά στη σειρά, είναι ιδιαίτερος και ίσως έχει τη μεγαλύτερη εξέλιξη, όσο προχωράει η πλοκή του σεναρίου. Πλούσια, επιτυχημένη και αυταρχική που όμως στον δεύτερο κύκλο φαίνεται να μαλακώνει χαρίζοντάς μας παράλληλα πολλές σκηνές γέλιου και γλυκάδας. 

Ποιά είναι όμως η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα ηθοποιός;

ΗΈρρικα δεν είναι καινούργια στον χώρο,  αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2007, ενώ έχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, όπως στην Ηλέκτρα (2007), στο Έγκλημα στο Orient Exrpess (2019) και στα Μικρά Διονύσια (2011).

Όπως έχει η ίδια αναφέρει σε συνέντευξή της έχει παρακολουθήσει και μαθήματα υποκριτικής στο Λονδίνο. Κάπου ανάμεσα στα ταξίδια της μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου, την βρήκαν και οι παραγωγοί της βρετανικής σειράς The Durrells (στην οποία έχουν παίξει και οι Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Καραμίχος και Έλλη Τρίγκου) και την έκλεισαν για πέντε επεισόδια το 2017. Επιπλέον, έχει κάνει από μικρή κλασσικό μπαλέτο, με συμμετοχή μάλιστα σε αρκετές χορευτικές παραστάσεις, ενώ ιδανικά θα ήθελε ιδανικά οι επόμενες δουλειές της να είναι στην Ευρώπη, και γιατί όχι και στην Αμερική.

 

 

   Διάβασε ακόμη:

Βαρβάρα Λάρμου: Και ο θεός έπλασε την (απόλυτη) γυναίκα…

Αθηνά Κόρδα: A black (& white) magic woman!