• Πλένουμε πολύ καλά τα βάζα και τα καπάκια με ζεστό νερό και απορρυπαντικό πιάτων.
  • Ξεπλένουμε και μεταφέρουμε ανάποδα σε ένα ταψί.
  • Βάζουμε στον φούρνο στους 110ο για 30 λεπτά.
  • Γεμίζουμε με τη ζεστή μαρμελάδα ενώ είναι ακόμα ζεστά τα βάζα, κλείνουμε με το καπάκι, αναποδογυρίζουμε και αφήνουμε να κρυώσουν καλά.
  • Αφού κρυώσουν αποθηκεύουμε σε δροσερό και σκιερό μέρος ή ανοίγουμε και καταναλώνουμε.


  Διάβασε ακόμη:

Cooking Crash Test: Φτιάχνουμε ένα κέικ με 6 διαφορετικούς τρόπους

Ξέρεις από προσούτο;