Για μια ακόμη χρονιά η Ελένη Μενεγάκη μαζί με την Estée Lauder Hellas, παρέμειναν συνεπείς στο ραντεβού με Παγκόσμια Πρωτοβουλία Φωταγώγησης Σημείων-Οροσήμων στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στις 20:00, το εμβληματικό κτίριο Τσίλλερ όπου στεγάζεται το Εθνικό Θέατρο της Ελλάδος φωταγωγήθηκε ροζ, με σκοπό να υπενθυμίσει σε όλους τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε:

«Καλησπέρα σας, χαίρομαι που για άλλη μια φορά είμαστε όλοι μαζί εδώ. Θα περάσουμε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα που αφορά όλες εμάς τις γυναίκες. Όλες εμάς που δυστυχώς δεν έχουμε αντιμετωπίσει όσο δυνατά θα έπρεπε τον καρκίνο του μαστού. Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε; Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να περάσουμε ένα μήνυμα. Μη φοβόμαστε να μιλάμε, να είμαστε ανοιχτοί και να δίνουμε θάρρος στην όποια γυναίκα το χρειάζεται και να ενημερώνουμε εκείνες που δεν το ξέρουν. Θέλω μαζί όλες μας ενωμένες και δυνατές να προχωρήσουμε σε αυτό το σύνθημα. Θέλουμε να ζήσουμε και θα ζήσουμε».

Μετά το τέλος της εκδήλωσης η ίδια ανέβασε Post στο Instagram στο οποίο έγραψε:

Ενωμένοι, μπορούμε να βοηθήσουμε να μπει ένα τέλος στον καρκίνο του μαστού!
#eleni

@esteelaudercompanies
 
#TimeToEndBreastCancer

Πηγή φωτογραφιών: Eleni Menegaki / Instagram  Διάβασε ακόμη:

Ζουμερά οπίσθια με μια και μόνο άσκηση!

3 λόγοι που δεν χάνεις με τίποτα την κοιλιά!