Μας είπε ο Άκης....

  • Αν αφήσουμε τα μπισκότα σε θερμοκρασία δωματίου και ξεσκέπαστα τότε τραβάνε υγρασία και μαλακώνουν.
  • Απλώνουμε τα μαλακωμένα μπισκότα σε ταψί με λαδόκολλα και βάζουμε στον φούρνο στους 100ο C στον αέρα για 5-10 λεπτά να γίνουν τραγανά. Αφήνουμε να κρυώσουν.
  • Σε ένα βάζο γεμίζουμε το 1/3 από ρύζι. Κάνουμε λίγες τρύπες σε μια λαδόκολλα και καλύπτουμε το ρύζι.
  • Βάζουμε από πάνω τα τραγανά μπισκότα και κλείνουμε αεροστεγώς με καπάκι.

Akis Petretzikis



  Διάβασε ακόμη:

Ξέρεις από προσούτο;

Χυμός γάλα με μπανάνα και μέλι για ενέργεια