Τα μάτια είναι το μόνο σημείο που δεν καλύπτεται από την μάσκα προστασίας. Αυτός είναι ο λόγος που τον τελευταίο χρόνο χρησιμοποιείτε και πάλι σκιές ματιών και μάλιστα σε έντονες αποχρώσεις και λαμπερές υφές.

Παράλληλα κάνετε το τέλειο cat eye από το πρωί ενώ απλώνετε τουλάχιστον 2 στρώσεις μάσκαρα. Οι πιο τολμηρές από εσάς τοποθετείτε και ψεύτικες.

Τι γίνεται όμως αν θέλετε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα; Οι make up artists είναι και πάλι εδώ για να σας αποκαλύψουν τα tricks τους. Τι πρέπει να κάνετε; Δείτε στη συνέχεια.

Καλύψτε τις ατέλειες: Γιατί όλα ξεκινούν από την άψογη κατάσταση της περιοχής των ματιών. Απλώστε το σωστό κονσίλερ τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες και χαρίστε έξτρα λάμψη.

Τονίστε τα φρύδια: Αν έχουν το σωστό σχήμα, καμπύλη και χρώμα, ανορθώνουν το βλέμμα και το κάνουν να δείχνει πιο “ανοιχτό”.

Αυτό σημαίνει πως πρέπει να χρησιμοποιείτε πάντα το κατάλληλο μολύβι ή σκιά ώστε να τους χαρίσετε τέλεια όψη ειδικά αν υπάρχουν κενά. Τέλος, μην ξεχνάτε να τα χτενίζετε με το ειδικό βουρτσάκι, με φορά προς τα επάνω.

 

Ψαλίδι φρυδιών: Ήρθε η στιγμή να πάρει θέση στο νεσεσέρ σας και να μάθετε να το χρησιμοποιείτε γιατί είναι το μοναδικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις τέλειες καμπύλες και απίστευτο μήκος.

 

Λευκό μολύβι και shimmer σκιά: Το μολύβι στο εσωτερικό των ματιών τα κάνει να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο φωτεινά.

Η shimmer σκιά, από την άλλη, στην εσωτερική γωνία των ματιών προσφέρει το εφέ που χρειάζεστε για να πετύχετε το τέλειο eye makeup look.

Κεντρική φωτογραφία: Unsplash

Πηγή: Faysbook.gr  Διάβασε ακόμη:

Οι μύθοι για το βάψιμο των φρυδιών

Αυτό είναι το πρωινό μακιγιάζ που λατρεύουν οι άντρες!