Σίγουρα στην χώρα μας δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τέτοιες εικόνες, όμως στο εξωτερικό συνηθίζεται τα μεγαλύτερα παιδιά -αν το θέλουν- να βοηθούν τη μητέρα τους να γεννήσει, βλέποντας έτσι το μικρότερό τους αδερφάκι να έρχεται στον κόσμο.

Οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ίδια η μαμά thelavenderdoula, όπως είναι το όνομά της στην δημοφιλή πλατφόρμα, είναι απλά μαγικές. Δεν υπάρχει άλλη λέξη για να περιγράψουμε την ομορφιά που κρύβουν τη στιγμή που ο μεγαλύτερος αδερφός βοηθά τη μητέρα του να φέρει στον κόσμο την μικρότερη αδερφούλα του.

Τις φωτογραφίες απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό η @milkandhannah, όπως σχολιάζει και η Hollie Lau κάτω από την ανάρτησή της.

"Σας συστήνω την μικρή Robin Indigo, που γεννήθηκε στα χέρια του αδερφού της Charlie στις 16 Μαϊου στις 4:13 π.μ.".

Στις φωτογραφίες που θα δείτε και εσείς παρακάτω ο Charlie φοράει τα γάντια του και στο πλευρό της μαίας, βοηθά τη μικρούλα Robin να γεννηθεί. Αν και στον χώρο βρίσκεται τόσο ο μπαμπάς του, όσο και ο μικρότερος αδερφός του, εκείνος έχει αναλάβει το ρόλο αυτό με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό.

Ο 9 χρονος Charlie όμως δεν βοήθησε μόνο να έρθει στον κόσμο η αδερφή του, αλλά είχε την τιμή να κόψει και τον ομφάλιο λώρο.

Η συνέχεια στο mothersblog.gr  Διάβασε ακόμη:

Αναγνώστρια του Woman'sDiary μας δίνει ιδέες για το τέλειο παιδικό πάρτυ

Τρόποι για να μην ξυπνάει το μωρό σου νωρίς το πρωί