Υλικά
2 ακτινίδια
100 γρ. φράουλες
250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό light
150 γρ. γάλα, 1,5%
2-3 κ.σ. μέλι
1/4 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα, προαιρετικά
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα ακτινίδια, τις φράουλες, και τα κόβουμε σε κομμάτια.
Βάζουμε στο μπλέντερ τα ακτινίδια, τις φράουλες, το γιαούρτι, το γάλα, τις 2 κ.σ. μέλι, και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Δοκιμάζουμε το μείγμα και αν δεν είναι αρκετά γλυκό (εξαρτάται από το είδος του μελιού) προσθέτουμε και το υπόλοιπο μέλι.
Προαιρετικά, αν θέλουμε το smoothie να έχει πιο έντονο χρώμα, προσθέτουμε το κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής σε πάστα.
Συνεχίζουμε το χτύπημα για μερικά δευτερόλεπτα ακόμα.
Μοιράζουμε σε ποτήρια και σερβίρουμε.
Πηγή: Akis Petretzikis
Διάβασε ακόμη: