Μόδα ήταν και πέρασε...Ξεκίνησε με αφέλειες, εξελείχθηκε σε curtain bangs και τώρα τι;

Αν αναρωτιέσαι ποια είναι η επόμενη hot τάση στα γυναικεία κουρέματα, σου έχουμε την απάντηση.

Φυσικά, το τελικό approved δεν το δίνουμε εμείς αλλά οι διάσημες κυρίες που υιοθετούν τα νέα κουρέματα και στη συνέχεια τα μετατρέπουν σε απόλυτη τάση κι όλες μας ακολουθούμε (ανάλογα με το στυλ φυσικά)! Ποια άλλη λοιπόν; Μα φυσικά η Bella Hadid, η οποία τα τελευταία χρόνια " βάζει την υπογραφή της" σε πολλά hair trends!

Αρκετά όμως σε κρατήσαμε σε αγωνία...και ναι.... επιστρέφει η εποχή της φράντζας, γιατί δεν μιλάμε για κάτι νέο αλλά για ένα ακόμη comeback από το παρελθόν!

Η ίδια γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της την Κυριακή 9 Οκτωβρίου. Για την περίσταση το διάσημο μοντέλο επέλεξε ένα total '00s look, το οποίο περιλάμβανε ένα δαντελένιο φόρεμα, ένα oversized jacket και γυαλιά με κίτρινο φακό. Το στοιχείο εκείνο της εμφάνισής της, το οποίο ξεχώρισε ήταν το bouncy blowout της με την έντονη φράντζα στο πλάι.

Η φράντζα στο πλάι φαίνεται πως κάνει δυναμικό comeback με την Dua Lipa, την Kim Kardashian, την Selena Gomez και -φυσικά- την Bella Hadid να της δίνουν ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης. Τι λες; Θα ενδώσεις;  Διάβασε ακόμη:

Καλεσμένη σε γάμο: Να πως θα φτιάξεις τα μαλλιά σου!

Οι αποχρώσεις του γρι στα μαλλιά σου!