Το να φυλάτε τα φορεμένα σας ρούχα στην ντουλάπα μαζί με τα καθαρά είναι μια εντελώς λάθος τακτική την οποία πρέπει να εγκαταλείψετε.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε ιδέες για το πού μπορείτε να αποθηκεύετε -μέχρι να τα φορέσετε και πάλι- όλα εκείνα τα ρούχα που έχετε φορέσει τουλάχιστον μια φορά.

Σε γατζάκια στους τοίχους Βάλτε μερικά γατζάκια σε ένανα πό τους τοίχους της κρεβατοκάμαράς σας για να μπορείτε να κρεμάτε σε αυτά τα φορεμένα σας ρούχα.

Σε μια κρεμάστρα στην πόρτα Η φωτογραφία που ακολουθεί σας δείχνει αυτό ακριβώς που θα σώσει την κατάσταση. Βάλτε μαι τέτοια κατασκευή στην πόρτα της κεβατοκάμαρας και κρεμάτε από αυτήν τα φορεμένα σας ρούχα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε μάλιστα να κρύβετε και τα ρούχα σας πίσω από την πόρτα ενώ δεν χρειάζεται να κάνετε και κάποια τρύπα στον τοίχο.

Πού μπορείτε να αποθηκεύετε τα φορεμένα ρούχα;

Σε μια σκάλα Μια σκάλα -που είναι και πολύ της μόδας- θα σας βγάλει από την δύσκολη κατάσταση. Μπορείτε να ακουμπάτε σε αυτήν ρούχα που έχετε φορέσει αλλά και τσάντες και αξεσουάρ που θέλετε να έχετε πρόχειρα.

Στην ντουλάπα Αν έχετε το χώρο στην ντουλάπα σας μπορείτε να αφιερώσετε ένα ράφι σε αυτά τα ρούχα. Οτιδήποτε είναι αρκετά καθαρό για να το φορέσετε είναι αρκετά καθαρό για να μπει και πάλι στην ντουλάπα σας.

 

Πηγή: spirossoulis.com  Διάβασε ακόμη:

Φτιάξε τα δικά σου διακοσμητικά βάζα με χρωματισμένη άμμο

Όμορφα και νοικοκυρεμένα! Ιδέες για να αποθηκεύσεις όλα σου τα καλλυντικά (Εικόνες)