Μία βόλτα πάνω στο λευκό άλογο ένος φωτεινού καρουζέλ που περιστρέφεται στους ρυθμούς της μουσικής, μία γύρα πάνω σε μία πανήψυλη ρόδα με πανοραμική θέα κάποια όμορφη, επαρχιακή πόλη, ένα παραμυθένιο κάστρο γεμάτο ιστορίες για νεράιδες, πρίγκιπες, ξωτικά ή τον Πινόκιο.

Το έθιμο των χριστουγεννιάτικων αγορών έχει φτάσει εδώ και πολλά χρόνια στην χώρα μας από την κεντρική Ευρώπη και έχει εξελιχθεί σε γλυκιά, γιορτινή συνήθεια, αλλά και σε ένα event που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να ζήσουν και πάλι τα Χριστούγεννα. Κυρίως τα παιδιά που θα συναντήσουν εκεί τον Άη Βασίλη παρέα με τα ξωτικά του για να ζητήσουν το πολυπόθητο δώρο που ονειρεύονται.

Μπορεί τα Χριστούγεννα του 2020 να έμειναν όλες κλειστές και έρημες, όμως, στις γιορτές του 2021 μία-μία άρχισε να επιστρέφει, υπενθυμίζοντας μάς όλη την ομορφιά και την ελπίδα που φέρνει μαζί της εορταστική περίοδος.

Φέτος, τα χριστουγεννιάτικα χωριά της χώρας μας θα λειτουργήσουν δυναμικά για όλες τις ημέρες των Χριστουγέννων, με πλήρες ωράριο, και περισσότερες διασκεδαστικές, διαδραστικές δράσεις από κάθε άλλη χρονιά. Μάλιστα, αν σκοπεύετε να προγραμματίσετε μία γιορτινή απόδραση εκτός Αθηνών μπορείτε να το κάνετε με αφορμή κάποια φανταστική γιορτινή αγορά σε κάποιο όμορφο, παραδοσιακό τόπο της Ελλάδας, εκεί όπου η μαγεία των Χριστουγέννων «μυρίζει» ζεστό κρασί, αχνιστά κάστανα, και λιωμένη σοκολάτα.

 

Η συνέχεια στο travel.gr  Διάβασε ακόμη:

Η μαγεία των Χριστουγέννων στην Πολωνία!

Σκύρος δαγκωτό!