Το 2023 για αυτά τα 3 ζώδια φαίνεται να είναι τυχερή χρονιά που θα φέρει πολλές ευκαιρίες στην προσωπική και επαγγελματική ζωή. H νέα χρονιά είναι μια ανάσα μακριά και ήδη η αστρολογία έχει εντοπίσει τα πιο τυχερά ζώδια του 2023. Τώρα είμαστε ένα μήνα πριν κλείσουμε τον κύκλο του 2022, με περισσότερο ανάγκη από κάθε άλλη φορά για μία θετική νότα, μία ανάσα ελπίδας και χαράς που θα μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Ακόμα και στις δύσκολες χρονιές, υπάρχουν πάντα οι ευκαιρίες και οι τυχερές μέρες που προσφέρουν όμορφα συναισθήματα.

Σκορπιός

Η νέα χρονιά θα είναι πολύ ευνοϊκή και τυχερή για τον Σκορπιό όσον αφορά τα οικονομικά θέματα. Ο Δίας θα βρίσκεται στον 6ο οίκο σου μέχρι τις 17 Μαϊου προσφέροντας πολλές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου και η επιτυχία είναι δεδομένη! Είναι πολύ πιθανό να πάρεις μια προαγωγή ή να σου ανακοινώσουν αύξηση μισθού.

Ζυγός

Είναι πιθανό το 2023 να νιώσεις πως ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις σε επόμενο επίπεδο την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Επίσης, οι Ηλιακές Εκλείψεις στον Κριό και το ζώδιό σου σού δίνουν την δυνατότητα να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά βήματα που θα σε ικανοποιούν περισσότερο. Μια αίσθηση σιγουριάς και αυτοπεποίθησης σε κατακλύζει τη νέα χρονιά και νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να ανοίξεις τα φτερά σου και πιθανά να απομακρυνθείς από συνεργασίες και επαγγελματικές σχέσεις που σε περιόριζαν στο παρελθόν.

Δίδυμος

Το 2023 φέρνει εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Θα σου επιστραφούν λεφτά που έχεις δανείσει και κάποια πρόσωπα θα σε στηρίξουν στον εργασιακό τομέα. Στον προσωπικό τομέα είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος. Μπορεί να προχωρήσεις σε μία επανασύνδεση που θα σου φέρει ευτυχία στη ζωή σου. Η παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα για αρκετό καιρό (Από τον Ιούνιο μέχρι αρχές Οκτωβρίου) σε ωθεί να θέλεις να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να ζήσεις νέες εμπειρίες. Επομένως το καλοκαίρι του 2023 θα είναι πολλά υποσχόμενο.  Διάβασε ακόμη:

Τι θα μας φέρει αστρολογικά ο Οκτώβριος;

Αυτά τα ζώδια έχουν την απόλυτη χημεία στο κρεβάτι!